nyheder

888Sport: FA Cup boost – Få odds 8.00 på Tottenham

Træt af at få små odds på små odds på storfavoritterne? Det er du ikke ene om. Det er 888Sport åbenbart også, for de har netop disket op med en 888Sport tilbud, der giver dig hele odds 8.00 på en Tottenham-sejr i FA Cup-returopgøret mod Southampton.
 
FA Cuppen er mere eller mindre Tottenhams eneste chance for et trofæ i denne sæson, så det vil næppe være en kamp, som Jose Mourinho og de hvidblusede tropper nedprioriterer. Tottenham er også storfavoritter til at vinde returopgøret, hvilket flere steder giver et noget lavere odds, end de odds 8.00, som du kan få i odds bonus hos 888Sport.
 

888Sport-Tottenham-Southampton-FA-Cup-2020-Odds-Boost
© 888Sport

 

Sådan bliver oddsbonussen din


Hvordan får man så boostet sit odds til 8.00 på Tottenham? Det gør du via 888Sport, hvor du som ny spiller lige nu kan få en velkomstbonus, der booster dit odds fra 1.70 til 8.00, når du opretter en 888Sport-konto.
 

8.00 på Tottenham

 
For at du får boostet, så skal du følge disse enkle trin:

  • Gå ind på 888Sport og opret en spillebruger
  • Foretag din første indbetaling på minimum 70 kr.
  • Spil mellem 10 og 50 kr. på en Tottenham-sejr
  • Vinder du, så booster 888Sport dit odds og udbetaler det indenfor 72 timer
  • Indfri omsætningskravet og få din gevinst udbetalt

 
Din odds boost er underlagt et gennemspilskrav på seks gange. Det betyder, at gevinsterne fra dit odds boost skal omsættes seks gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage, før du kan få dine gevinster derfra udbetalt.
 

Vil du hellere have et cashback?


Hvis du går med tankerne om at blive spiller hos 888Sport, men ikke er så hooked på FA Cup-bonussen, så er der andre bonusmuligheder at få hos 888 Sport. Vi har en bonuskode, der kan sikre dig et cashback på op til 500 kr., når du opretter dig og foretager din første indbetaling hos 888 Sport.
 
Hvis du klikker dig ind på 888Sport og opretter en spillebruger, så skal du bruge denne 888Sport bonuskode: 500BACK for at få et risikofrit spil på dit første væddemål. Taber du, så får du nemlig 500 kr. tilbage fra 888Sport i form af et free bet. Vinder du, ja, så er gevinsten din, da der ikke er noget omsætningskrav på den. Eneste krav er, at dit første væddemål som 888Sport-spiller er til over odds 1.50, for at det kvalificerer sig til det op til 500 kr. store free bet, skulle du tabe på dit første vædde
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Oscars-odds: Få de bedste odds på årets Oscar-uddeling
næste artikel
Mr Green: Få odds 15.00 på Dansker scoring i Milano-brag