nyheder

888sport.dk: Få 200 DKK freebet – Peru vs. Danmark

Hvad mon sker der for det danske landhold til VM 2018. Gruppen er svært at spå om. Modstanderen heder Frankrig, Australien og i den allerførste gruppekamp møder man Peru. Tilbage i 2010 var de sidst man kunne se Danmark spille VM og tuneringen huskes ikke som den bedste i historien. De danske landshold tabte mod Holland, vandt mod Cameroun og måtte så i den trejde og sidste kamp knokle med et nederlag til Japan. Men hvad mon sker der i år? Efter at man ikke har været med til VM 2014 er spændingen helt i toppen.

888sport VM Bonus Danmark vs. Peru
© 888sport

200 DKK ekstra som freebet!

Freebet uanset resultatet!

888sport.dk giver dig 200 DKK som freenet uanset hvordan kampen mellem Peru og Danmark ender. Tilbuddet er perfekt til at komme igang med slutrunden og vi kan varmt anbefale denne kampagne. Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk og indbetal med konden 100BONUS. Efterfølgende skal du blot spille for mindst 100 DKK på Danmarks første kamp i gruppespillet og du modtager, uanset resultatet, et freebet på 200 DKK!

Sådan gør du:

  • Opret og indbetal med koden 100BONUS.
  • Spil fra 100 DKK på Peru vs. Danmark!
  • Du får 200 DKK ekstra i Freebet!

Husk tilbuddet kun gælder nye kunder. Er du ikke allerde kunde hos 888sport.dk og ønsker du ny eller yderlige bookmaker kan vi varmt anbefale 888sport. Vil du høre mere om bookmakeren og ønsker du delaljeret infos om alle relevante emner anbefaler vi vores odds bonus sammenligning. Vi giver dig et grundigt overblik over alle bookmaker og selvfølgelig også denne 888sport bonus.
Hvad venter du på?

Ønsker du hellere en velkomstbonus?

Er du heller på udgik efter en 100% velkomstbonus? Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Bwin.dk: Få indsats retur hvis Danmark ikke vinder
næste artikel
Nordicbet: Freebet til Danmarks gruppekampe