nyheder

888sport freebet til U21 EM i Polen

På fredag starter fodbold EM for ungdomspillerne i Polen. 12 af de bedste ungdomslandhold møder op for se hvem der bliver kåret som Europamester og tager næste skridt i en forhåbningsfyldt fremtid. Nogle år siden har de nuværende fodbold topstjerner spillet samme turnering og nu vil fans og talentspejdere fra hele verden se mod Polen. Fredag starter tuneringen med kampen mellem de forsvarende mestre fra Sverige og en af denne års favoritter, England. Efterfølgende kan vi alle glæde os til to ugers fodbold, hvor tilskuerne og scouts forhåbentlig får spændene og god fodbold set fra fremtidens store stjerner.

Hos 888sport, som vi ellers kender som navnesponsor for den hjemmelige håndbold liga, kan du spille på alle kampe til U21 EM både før kamp og live. Bookmakeren 888sport som har et fantastik sportsmarked byder på usædvanlige mange odds muligheder.

888sport tilbud U21 EM
© 888sport

Hvad kan vores danske landshold stille op med? Er dansker god nok til semifinalen eller er det favoritterne fra Spanien med stærke Marco Asensio som ikke kun begejstrer Real Madrid fansene med hans driblings? Er det England der lige blev kåret Verdensmester med der U20 ungdoms hold som med James Ward-Prowse er uhyre farlig.

I turneringens anledning giver 888sport.dk freebet til alle nye spillere. Et rigtig godt tilbud som endda kan kombineres med den kendte 888sport bonus på hele 2.000 DKK. Det er meget enkelt at deltage og chancer er har aldrig været større for at score de helt store gevinster.

  • Opret dig som ny bruger hos 888sport.dk
  • Foretag første indbetaling med koden U21DK – husk du for 100% (op til 2000 DKK) i velkomstbonus. Indbetalingen skal være på mindst 100 DKK.
  • Efterfølgende spiller du 100 DKK på en valgfri U21 kamp og du vil modtage en freebet i samme højde omgående automatisk på dit konto.

Husk tilbuddet gælder alle nye spillere på 888.dk som spiller for 100 DKK på en min odds 1.5 på en kamp ved U21 EM i fodbold f.eks. åbningskampen mellem Sverige og England på fredag. Straks efter modtager du en freebet på 100 DKK som gælder i 7 dage.

Alt i alt et rigtig godt tilbud hos 888sport. Bookmakeren giver ekstra freebet til nævnte turnering og du har endda mulighed for at kombinere med 888sport velkomstbonus på op til 2000 DKK.

Få op til 2000 DKK i velkomstbonus!

888sport giver dig et enormt udvalg af opgør døgnet rund. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Hvis du opretter dig som bruger vil du få adgang til et kæmpe marked og altid gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Gå ikke glip af start bonus på hele 100% på dit første indskud. Denne bonus kan endda kombineres med den ovenfor nævnte profitboost. Scor maks kasse med de kommende kampe i Champions League.

forrige artikel
Få ekstra bonus til U21 Danmark mod Italien
næste artikel
Betfair: Danmarks næste U21 EM kamp venter