nyheder

888Sport giver odds 11,00 på vinderen af Arsenal – Chelsea!

Lørdag den 24. september 2016 er der dømt “subtop-opgør” i den engelske Premer League når Arsenal på hjemmebane tager imod et andet London-mandskab, nemlig Chelsea. Begge mandskaber har gjort det rigtig fornuftigt hidtil i sæsonen og med 888Sport som din nye odds bookmaker kan du ovenikøbet få dine odds kraftigt forhøjet i forbindelse med dette spændende opgør. Læs meget mere her i artiklen!
 

faa op til odds 11,00 paa vinderen af arsenal chelsea hos 888sport © 888Sport

 
Det er et rigtigt traditionsopgør som venter os lørdag klokken 18:30 – i denne type af lokalopgør er der noget nær statsgaranti for, at bølgerne vil komme til at gå højt. Som i den hjemlige Superligas lokalopgør er der ikke blot point men også håneretten på højkant. Derfor ser vi i allerhøjeste grad frem til dette opgør.
 
Hos 888Sport har de gjort deres for, at kampen endda kan blive endnu mere spændende. Hvis du opretter dig som ny kunde via billedet som du ser her i artiklen, ja så kan du virkelig score en stor gevinst på vinderen af dette opgør. Tror du, at hjemmeholdet fra Arsenal tager stikket, så kvitterer 888Sport med flotte odds 8,00 mens en udebanesejr til Chelsea udløser utroligt vilde odds 11,00. Uanset hvad din mavefornemmelse siger dig angående dette opgør har du altså mulighed for, at få en flot gevinst at starte ud på hos 888Sport. Du kan blive klogere på alle danske bookmakeres bonustilbud ved at tage et kig på vores omfattende odds velkomstbonus sammenligning.
 

Få forhøjede odds hos 888Sport sådan:

  1. Opret din konto hos 888Sport i dag. Du skal blotte klikke på billedet herover!
  2. Spil herefter på, at ét af holdene vinder.
  3. Kryds fingrene og scor herefter din ekstra store gevinst.

 

Få mere i bonus hos 888Sport

Den kræsne spiller er naturligvis vant til, at blive forkælet med gode tilbud fra deres foretrukne bookmaker. Lad det være sagt med det samme, at du ikke vil blive skuffet hvis du opretter en konto hos 888Sport. Ikke nok med, at du kan komme i gang med en stærk ekstra gevinst på ovenstående kamp, nej du kan sågar også modtage den ikke uefne 888Sport odds velkomstbonus på op til 1200 gode, danske kroner.
 

Om forfatteren

forrige artikel
BETFAIR: Odds 6,00 på BIF sejr mod Lyngby
næste artikel
FCK-AGF - scor odds 6,00 på FCK sejr hos Betfair!