nyheder

888sport.dk fordobler din gevinst! Spil på Grand Prix´et!

På lørdag bliver det spændene. Hvem vinder den store Melodi Grand Prix finale i Portugal? Hvert år møder de europæiske lande op mod hinanden for at se hvem der har kunne skabe den bedste sang. I denne omgang er det dog ikke nemt at finde favoritten. I de sidste udgaver har de altid været en storfavorit og mindre favoritter der lå nummer 2 eller 3. I år er det dog lidt uoverskueligt. Dette giver dig mulighed for at score kassen! Bookmakeren 888sport.dk giver dig lækkert dobbelt på bonus til denne års Melodi Grand Prix. Du har mulighed for at modtage 888 velkomstbonus og oveni købet har du mulighed for at få fordoblet din gevinst på dit første spil. Tilbuddet gælder alle nye kunder hos 888sport. Er du ikke allerede kunde burde du se på vores side hvor vi giver overblik over alle odds bonusser tilgængelig i Danmark. Hvad venter du på?
 

Grand Prix Bonus 2018 888sport.dk
© 888sport

 

888sport fordobler din gevinst

I år har du mulighed for at kombinere to fantastiske tilbud. Som ny kunde har du mulihged for at modtage en 100% velkomstbonus på op til 1000 DKK og derudover kan du få dobbelt gevinst hvis du spiller dit første væddemål på Melodi Grand Prix 2018! Opret en konto hos 888sport.dk og sats op til 100 DKK på GRAND PRIX’ET i dit allerførste væddemål, så fordobler 888sport din gevinst i rigtige penge. Spiller du for eksempel 100 kr. til odds 6.0 og vinder, så er din gevinst 500 DKK som bliver fordoblet til 1000 DKK. Du får altså 1100 DKK retur. Lyder dette ikke smart? Hvad venter du på?
 

 


© 888sport

 

Husk derudover din velkomstbonus

Som vi nævnte før kan du med dette tilbud få både dobbelt op og 100% velkomstbonus!Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni nævnte tilbud om dobbelt gevinst. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Hvem vinder DBU pokalen? Spil Brøndby vs. Silkeborg
næste artikel
Betfair.dk: Fantastisk odds til Europa League finalen!