nyheder

888sport: Få superodds på Liverpool og Manchester United

Hvad kan gøre et klassisk Premier League-brag mellem to gamle rivaler endnu sjovere? Udover et nærmest garanteret drama, så kan boostede odds kun gøre det endnu sjovere, især når det er på begge hold.
 
Boostede odds på begge hold er nemlig, hvad du kan få som 888Sport-spiller på weekendens Premier League-topkamp, når mesterskabskandidaterne fra Liverpool FC tager imod de gamle ærkerivaler fra Manchester United.

 

888Sport odds boost Liverpool FC Manchester United
© 888sport

 

Odds 7 på Liverpool og odds 51 på United

Hvordan lyder odds 1.42 på en Liverpool-sejr over Manchester United? Ikke helt så sexet som odds 7.00, vel? Odds 7.00 er nemlig, hvad du får med 888Sports betting bonus til alle nye spillere. Tror du på overraskelsen på Anfield Road, så kan du gå derfra med 2.550 kr. i gevinst, da 888Sport har boostet oddset på Manchester United helt op til odds 51.
 
For at de vilde odds kan blive dine, så skal du klikke dig ind på 888Sport og gøre følgende:

  • Opret en 888Sport spillekonto og indbetale minimum 70 kr.
  • Placer et væddemål på 10 til 50 kr. på enten Liverpool eller Manchester United.
  • Se kampen og se om du vinder

Vinder du, så udbetales din ekstragevinst indenfor maksimum 72 timer.

 

Super odds på Liverpool vs. ManUtd

 

Få et risikofrit spil på 500 kr.

888Sport er ikke alene på banen med de forhøjede odds på Liverpool – Manchester United. Du kan også få en velkomstbonus på op til 500 kr. 888Sport giver dig et risikofritspil på op til 500 kr. på dit første spil, hvis du bruger bonuskoden og spiller til minimum odds 1.50.
 
For at du kan få dette odds tilbud, så skal du bruge en 888Sport bonuskode. Den har vi naturligvis klar til dig. Din 888Sport bonuskode er: 500BACK. Taber du på dit første 888 Sport bet, så får du op til 500 kr. retur af 888 Sport, så længe dit spil opfylder kravene. Du kan spille på alle markeder, så du nemt kan finde et stærkt spil.
 

Kan United gøre det umulige?

61 point i 21 kampe, 20 sejre og blot et pointtab via en uafgjort. Liverpool virker uovervindelige i Premier League denne sæson, hvor stormer mod klubbens første mesterskab i 30 år. Opgaven for Manchester United bliver ikke lettere ved, at de har både Scott McTominay og Paul Pogba på skadeslisten. Selvtilliden må dog være opadgående for United, der går ind til kampen med sejre i de seneste to kampe.
 
Til gengæld går Liverpool ind til kampen som nykårede klubverdensmestre og med sejre i de seneste syv kampe. Dertil kommer, at de kun har tabt en gang til Manchester United i de seneste 10 indbyrdes opgør – og det var på Old Trafford. Sidste United-sejr i Liverpool på Anfield Road ligger fire år tilbage.
 
Sådan er det gået i de sidste 10 kampe
Liverpool: 3
Uafgjort: 6
Manchester United: 1

 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Scor eksklusivt odds boost – odds 25 på United-sejr
næste artikel
Mr Green: Få odds 15.00 hvis Arsenal slår Chelsea!