nyheder

888sport: Mega odds til ottendedelsfinalerne i Champions League

Det lyder faktisk som om alt er oplagt til at blive en entydig sag. Paris Saint Germain har vundet deres hjemmekamp med 4:0 mod store FC Barcelona, tyske FC Bayern har endda vist samme niveau da de for 2 uger siden slå FC Arsenal med hele 5:1 i den hjemmelige Allianz Arena. Vi kan dog med sikkerhed forvente begge hold kæmper om deres allersidste chance. Både Arsenal og Barcelona er presset pga. deres dårlig situation i tilsvarende mesterskab, og hold med dette niveau må man aldrig undervurdere. Hvad tror du – er kampene allerede afgjort?

 
888sport giver i denne anledning sindssyg høje odds på nævnte kampe. Opret en konto hos 888sport.dk i dag og spil dit allerførste væddemål på enten FC Barcelona mod Paris Saint-Germain eller FC Arsenal mod FC Bayern München og scor odds på op til 18.0.

 

888sport Super odds tilbud Champions League © 888sport

 
Det er meget enkelt – register dig på hjemmesiden og spil dit første væddemål på udfaldet af en af de to kampe. Du skal mindst spille 10 DKK og må maks. spille 100 DKK for at tage brug af de forhøjede odds. Vinder dit odds vil du modtage din odds bonus fra de forhøjede odds indenfor 72 timer. Bonussen skal gennemspilles 10 gange til en minimum odds på 1.50 før den udbetales.

 
Sidst men ikke mindst skal der nævens at du oveni kan tage brug af velkomstbonussen hos 888sport. Som ny kunde kan du få fordoblet dit første indskud på op til 2000 DKK, så snart du har spillet dit først indskud til en odds på minimum 1.50 én gang – enten på et eller flere væddemål. Bonusudbetalingen starter automatisk, så snart dette enkle krav er opfyldt.

 

Få op til 2000 DKK i velkomstbonus!

888sport giver dig et sindssyg stort udvalg af sportsbegivenheder døgnet rund. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv 888sport bonus på op til 2000 DKK og du kan endda følge enkelte kampe via live-streaming.

 

forrige artikel
Få den perfekte start hos Betsafe.dk
næste artikel
Bet365: Målløst kamp giver pengene tilbage