nyheder

888sport på vej med en odds bonus?

I bookmakerverden sker der nye ting hele tiden. Forleden købte 888sport en af de største bookmakere på markedet Bwin, som via Partybets har licens til at udbyde spil i Danmark. Derfor spørgsmålet: Er 888sport på vej til at give en odds bonus til danske spillere?
 

888sport kommer til Danmark i 2015
© 888sport

 
OPDATERET 8. september 2015:
888sport er åbnet i Danmark og tilbyder en indbetalingsbonus på 1000 kr. til danske odds spillere.
 
Læs mere om 888sports velkomstbonus her.
 

Dansk odds bonus fra 888sport

Da vi på bonus-betting.dk kun formidler odds bonusser fra udbydere, som har licens i Danmark, så skal det blive spændende at følge om 888sport vil overtage Partybets licens og udbyde spil i Danmark. Hvis det er tilfældet, så kan danske spillere se frem til en ny og spændende bookmaker.
 

888sports odds bonusser i udlandet

Bookmakeren 888sport opererer i forvejen i en lang række lande, herunder Norge og Sverige. På deres engelske hjemmeside har 888sport en odds bonus, hvor nye spillere får tre dobbelte deres gevinst på første bet. I Sverige derimod giver 888sport en velkomstbonus på 500 svenske kroner ved første indbetaling. Så hvis 888sport åbner i Danmark, hvilket de har licens til, så skal det blive spændende at se hvilken 888sport bonus de vil tilbyde nye kunder.
 

888sport overtager Bwin

De fleste fodboldfans er bekendte med Bwin, som sponsorer fodboldhold som Real Madrid og Juventus, men erfarende danske odds spillere vil også nikke genkende til Bwin-brandet. Det er nemlig ikke en hvilken som helst bookmaker, som 888sport har købt. Inden 2012 kunne man nemlig spille hos Bwin i Danmark, men da spillemarkedet åbnede flyttede de alle kunder over på søstersiden Partybets.
 

Bet med en anden bonus indtil 888sport kommer

Hvis du er mere interesseret i en bookmaker nu, og ikke har tålmodighed til at vente på at 888sport udbyder en odds bonus til danske kunder, så tjek vores samlede oversigt over alle de nuværende danske odds bonusser.
 
Hold dig opdateret om 888sports indtog i Danmark her på bonus-betting.dk

Om forfatteren

forrige artikel
4 x Odds Bonus til Superligaen
næste artikel
100 kr. Tipico Bonus fra Facebook