nyheder

888Sport: Få odds 8.00 på Chelsea sejr over United!

Chelsea møder Manchester United i et kæmpe Premier League-brag mandag aften, begge mandskaber er på en klar mission om at sikre en top fire-plads og dermed Champions League-kvalifikation. Kan Oles røde djævle få gang i sejrsmøllen, eller har Lampards hold sat sig lidt for komfortabelt på 4. pladsen?
 
Det bliver uden tvivl en nervepirrende kamp, og derfor har 888Sport selvfølgelig disket op med et fantastisk odds boost til nye spillere. Spil på en Chelsea-sejr og få dit bet hele 8 gange igen!
 
Læs med her.
 

888sport: Boostet odds på Chelsea sejr
© 888Sport

 

Chelsea går en svær periode i møde

Chelsea forbliver i position til at sikre Champions League-fodbold næste sæson. De andre top-fire rivaler ikke har rigtigt udnyttet at the Blues har haft store problemer i deres spil siden deres seks kampe sejrsstreak endte sidst i november.
 
Frank Lampards mandskab har kun formået at sikre 15 point fra deres sidste 12 Premier League-kampe, hvilket placerer dem som 12. i ligaen for point opnået i denne periode. Det er mildest talt imponerende, at de stadig ligger til top-4. Det siger dog måske i virkeligheden mere om de andre bejlere til top-4 end om Chelsea.
 
Efter en lidt vanskelig tur til Leicester med pointdeling før vinterpausen, står Lampards mandskab nu over for en definerende periode i sæsonen, hvor de står overfor de største rivaler til top-4, United og Tottenham. For ikke at glemme deres møde med Bayern München i første runde af Champions League ottendedelsfinalen.
 

Få odds 8.00 på Chelsea

 

United har ikke råd til at tabe

Kampen mandag aften er et vaskeægte win or break for Ole Gunnar Solskærs mandskab. Holdet har ikke set godt ud på det seneste, men er altså stadig kun seks point efter Chelsea forud for kampen i London. Et nederlag vil slukke deres håb om Champions League fodbold, mens de med sejr kan kravle tre point tættere på top-4.
 
Solskjær vil uden tvivl være enormt bekymret over hans mandskabs manglende ildkraft i fraværet af den skadede Marcus Rashford, da englænderen allerede har scoret fire gange mod Chelsea i alle turneringer hidtil denne sæson. Nordmanden har bekræftet, at den nye signing Odion Ighalo vil være i truppen til mandagens kamp.
 

Sådan får boostet odds på sejr til Chelsea

Hvis du gerne vil spille med boostet odds på en sejr til de blå fra London, så gør følgende:

  1. Opret dig som kunde hos 888Sport.dk
  2. Indbetal minimum 70 kr.
  3. Spil mellem 10 og 50 kr. på en sejr til Chelsea over United som dit første spil
  4. Scor forhøjet gevinst, hvis dit bet går hjem!

 
Det er altså meget simpelt! Tilmeld dig hos 888Sport og modtag din odds bonus nu.
 

Husk din velkomstbonus!

Hvis du som ny kunde gerne vil gøre brug af tilbuddet om boostet odds til kampen, så husk også din 888Sport velkomstbonus. Hvis du tilmelder dig nu, giver 888Sport dig op til hele 500 kr. tilbage hvis du taber dit første bet.
 
Det vil altså sige, at hvis du f.eks. indbetaler 100 kr., spiller 500 kr. på hvilket som helst marked til odds 1.5 eller mere, så giver 888sport dig 500 kr. tilbage, hvis du taber på bettet.
Det er altså ikke helt dårligt! Brug blot koden 500BACK
 

Hvis du ikke er ny kunde

Hvis du ikke er ny kunde hos 888Sport, kan du altså desværre ikke gøre brug af tilbuddet om boostet odds eller velkomstbonussen.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
ComeOn: Sådan får du en TBP på 100% på Superligaen
næste artikel
Mr Green profitboost - Fordoble din profit: Sådan gør du