nyheder

888 Sport: Boost dit odds på FCK – spil 50 kr. og vind 600 kr.

Kan det næsten blive mere spændende torsdag aften, når FC København tager imod naboerne fra Malmø FF i et slag om, hvem der er bedst i Skandinavien og en direkte duel om avancement fra Europa League-gruppespillet?
 

Tjo, det skulle da lige være, hvis du kan få hele odds 12.00 på en FC København-sejr i årets måske vigtigste kamp for de danske mestre. Det er nemlig, hvad du lige nu kan få med det vilde odds boost fra 888 Sport.
 

888Sport-FCK-Malmo-odds-boost
© 888sport

 

Super odds til nye spillere

Odds bonussen fra 888 Sport gælder alle nye spillere. Så tror du på dansk succes kontra svensk i Europa League – og har du ikke en 888Sport spillekonto, så kan du lige nu score både en 888Sport bonus og et vildt oddsboost på dansk Europa League-succes. I stedet for at nøjes med odds 2.35 på en dansk sejr i Parken kan du få hele odds 12.00 på en FCK-sejr. Det svarer til, at du vinder 600 kr., hvis du blot spiller en 50’er på de danske mestre til at vinde over de svenske rivaler.
 

Opret, spil og scor!

Skal du have fingrene i odds bonussen fra 888 Sport, så skal du oprette, spille og score en ekstra høj gevinst på en sejr i kampen. Bettingtilbuddet fra 888Sport gælder alle nye spillere, som opretter en 888-konto, indbetaler minimum 70 kr. og spiller for mellem 10 og 50 kr. på en sejr i kampen mellem FC København og Malmø FF. Udover det boostede odds på københavnerne er der også et oddsboost på svenskerne. Her er oddset boostet fra 3,40 til vilde odds 21.00. Så selv hvis du tror på en dansk fiasko i Parken, kan du smile stort over udfaldet, hvis du spiller på en svensk sejr – og Malmø så leverer i Parken.
 

 

Få odds 12.00 på en FCK-sejr

 

Indrømmet, FC København havde det svært i Malmø, men det er de færreste hold – også i denne sæsons Europa League, der har fået ret meget med fra deres besøg på Østerbro. FC København har den fordel til kampen, at de ikke er tvunget til at vinde for at gå videre – men det er Malmø, hvilket sætter svenskerne under et stort pres, som Ståle Solbakkens tropper nemt kan lukrere på.
 

Husk din velkomstbonus!

Holdt! Stop! Inden du tænker, at 70 kr. i minimumsindbetaling er fint, så overvej lige, om du skal indbetale lidt mere. Udover det boostede odds giver 888 Sport nemlig også en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling, hvis du indbetaler minimum 100 kr. og bruger bonuskoden ”100BONUS”. Din 888Sport bonus kommer ind på din spillekonto, når du har omsat dit første indskud en gang til minimum odds 1.50. Før du kan få gevinster fra din velkomstbonus udbetalt, skal denne omsættes seks gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Darts: Odds på PDC World Dart Championships 2020
næste artikel
888Sport: Få super odds på Barcelona og Real Madrid