nyheder

888Sport giver odds 14,00 på sejr til Island ved EM 2016 i aften!

Island har i allerhøjeste grad leveret en godkendt indsats indtil videre ved det igangværende EM i fodbold 2016 og onsdag aften hedder modstanderen så Østrig – og islændingene står med gode muligheder for, at avancere videre fra gruppespillet – et uafgjort resultat mod Østrig vil faktisk være nok til, at Island går videre fra gruppe F. Vi tror dog på, at Island kan levere endnu en flot præstation og tage alle 3 point i aftenens spændende opgør. Hos odds bookmakeren 888Sport kan alle nye spillere lige nu få utroligt flotte odds på netop sejr til et af de deltagende hold. Læs meget mere herunder!
 

vildt odds boost paa island - oestrig ved em 2016 © 888Sport

 
Vores nordatlantiske brødre har virkelig levet op til forventningerne der før slutrunden var til dem – man kan endda hævde, at de har overgået forventningerne. Derfor tror vi også på, at Island kan levere overraskelsen i aften mod Østrig. Hvis du som ny kunde hos 888Sport satser på, at Island vinder kampen – så kan du glæde dig over, at denne kvalitetsbookmaker giver dig sindsyge odds 14,00 på dette resultat alt imens en sejr til Østrig vil betyde ligeledes absolut godkendte odds 8,00.
 

Få dine forhøjede odds sådan:

  1. Opret dig som kunde hos 888Sport – klik på billedet ovenfor!
  2. Placer herefter dit første væddemål på vinderen af kampen! Beløb mellem 10 kr. og 100 kr. kvalificerer til disse fantastiske forhøjede odds!
  3. Vind stort!

 

Opret dig i dag og få en flot velkomstbonus

888Sport har etableret sig som en virkelig seriøs udfordrer til de ”gamle” bookmakere på det danske marked. Med et enormt udvalg af forskellige odds og spændende kampagner hver eneste uge er du som kunde hos 888Sport garanteret masser af spænding og virkelig gode muligheder for, at vinde store gevinster. For at hjælpe dig i gang kan du i forbindelse med din første indbetaling på din nye 888Sport konto modtage den store 888Sport odds velkomstbonus som er på op til 1200 kr.
 
Læs meget mere om odds bonusser på EM i fodbold 2016!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Få odds 6,00 på Sverige - Belgien hos Betfair!
næste artikel
888Sport: Få odds 14,00 på EM knock out kampen mellem Kroatien - Portugal