nyheder

Vildt 888Sport odds boost på Island-Ungarn

Island har i den grad tjekket ind i den igangværende EM slutrunde i Frankrig. Med et flot uafgjort resultat mod storfavoritterne fra Portugal står Island nu med rigtig gode muligheder for, at spille sig videre fra gruppespillet – i deres første fodbold EM slutrunden nogensinde. Hos 888Sport kan alle nye spillere nu få fantastiske forhøjede odds på lørdagens opgør mellem vores Islandske brødre og Ungarn. Bliv meget klogere ved at læse herunder!
 
Både Island og Ungarn er kommet fint i gang med turneringen og det er således disse to hold der på nuværende tidspunkt ligger i toppen af gruppe G – med såvel Portugal som Østrig rangeret lavere. Ungarn kan med en sejr i lørdagens kamp godt forlænge hotelreservationerne, for de vil i den situation gå videre fra gruppespillet. Vinder Island, hvilket vi selvfølgelig håber på at de gør, ja så ser det også mere end fornuftigt ud for vore nordatlantiske brødre.
 

faa fantastisk 888Sport odds boost paa island ungarn til em 2016 © 888Sport

 
888Sport, en af de mest innovative odds bookmakere på markedet tilbyder alle nye spillere fantastisk flotte forhøjede odds på kampen – du kan få odds 7,00 på en sejr til Island – mens en sejr til Ungarn udløser 8,00 – du kan dermed hurtigt vinde rigtigt store gevinster som ny kunde hos denne kvalitetsbookmaker. Du kan blive meget klogere på 888Sport od de andre danske bookmakere i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du 888Sport odds boost:

  1. Opret dig via billedet ovenfor.
  2. Placer dit første odds væddemål på vinderen af kampen.
  3. Hvis du vinder så kvitterer 888Sport med de fine forhøjede odds.

 

Opret dig i dag og få endnu mere bonus

Ikke nok med, at du får ovenstående vanvittigt forhøjede odds, nej du kan også som ny kunde hos 888Sport få den flotte 888Sport odds velkomstbonus som er på op til 1200 kr. Denne kan du få i forbindelse med din første indbetaling på kontoen. 888Sport er en af de nyere bookmakere på det danske marked – og vi kan kun give en stor ”thumbs up” til dem!

Ledte du efter odds bonus til EM i fodbold 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet tilbyder kæmpe odds boost på EM 2016!
næste artikel
Få odds 6,00 på Sverige - Belgien hos Betfair!