nyheder

888Sport: Få odds 17,00 på vinderen af Italien-Spanien ved EM 2016

EM 2016 kvartfinalen mandag mellem Italien og Spanien er et møde mellem to af de helt traditionelle europæiske fodboldstormagter – men især Italien er ikke hvad de har været og holdet har ikke for alvor formået at imponere i løbet af gruppespillet – men måske dette ændrer sig nu, hvor det for alvor gælder i knock-out kampene? Uanset hvad der kommer til at ske kan vi forvente en intens fight hvor ingen af de to “latino-lande” vil give op før tid! Hos 888Sport tilbydes alle nye kunder et helt vildt odds boost på kampen mellem de to kvalitets-mandskaber. Læs meget mere lige herunder!
 

faa op til odds 17,00 paa italien spanien ved em 2016 med 888sport © 888Sport

 
Traditionelt set er opgør mellem Italien og Spanien velspillede og spændende fra start til slut, og det er naturligvis vores håb, at mandagens 1/8-finale ikke bliver nogen undtagelse! Spanien må siges at have teten på nuværende tidspunkt i de holds indbyrdes rivaleri – men som vi allerede nu har set i de allerede overståede 1/8-finaler, så er intet givet på forhånd, når det for alvor gælder.
 
Hos 888Sport kan du som opretter dig som ny kunde lige nu få et fantastisk odds boost på kampen mellem de to hold – samt på opgøret mellem Island og England – du vælger selv hvilken kamp du ønsker at spille på. Her fokuserer vi dog på opgøret mellem Italien og Spanien.
 
Hvis du tror at Spanien vinder opgøret, så kan du som ny 888Sport kunde lige nu få flotte odds 8,00, mens et succesfuldt odds væddemål på sejr til Italien vil udløse helt vanvittige odds 17,00. Der er rigtig gode chancer for, at Italien nu omsider for alvor melder sig ind i turneringen og derfor mener vi, at dette odds er utroligt højt sat – og en gylden mulighed for alle for, at score en stor gevinst på en lille indsats (det maksimalt kvalificerende beløb er 100 kr.)
 

Sådan får du dit odds boost:

  1. Opret dig som ny kunde hos 888Sport via billedet ovenfor!
  2. Placer herefter dit første væddemål på vinderen af kampen.
  3. Hvis du vinder vil 888Sport supplere dine odds op til de ovennævnte vanvidsodds.

 

Opret dig i dag og få den flotte 888Sport bonus

Når du opretter dig som ny kunde hos 888Sport kan du udover ovenstående flotte tilbud også modtage den rigtig fine 888Sport odds velkomstbonus som er på helt op til 1200 kr. Dette er blot en af mange årsager til, at vi på det varmeste anbefaler, at du åbner en odds konto hos 888Sport i dag!
 
Leder du efter odds bonus på EM 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
BETFAIR: Få odds 6,00 på Island mod England ved EM - Brexit #2 ?
næste artikel
Unibet tilbud: Stort EM odds boost på Island - England