nyheder

Premier League med 888sport: Spil på Liverpool vs. Arsenal!

Boxing Day i den engelske Premier League er i fuld gang og vi har næsten ingen mulighed for at så stille og se på de sidste kampe. I går spillede alle klubber i England og allerede på lørdag d. 29. december fortsætter verdens bedste fodbold liga. På lørdag venter da endda igen mindre end kampen mellem FC Liverpool og FC Arsenal. Kampen er årets sidste topkamp hvor klubber fra Top 5 mødes indbyrdes og vi ser mod spændingen på hvordan begge hold slår sig. Kampen spilles d. 29.12.2019 på Anfield Road i Liverpool og starter kl 18:30 dansk tid. I dagens artikel vil se på en dejlig odds bonus fra 888sport der giver mulighed for at få ekstra stor gevinst hvis du spiller på nævnte kamp.
 

Odds bonus Liverpool vs Arsenal
© 888sport

 

Bonus for nye spillere

I dagens tilbud ser vi på en betting bonus der giver dig chancen for at vinde helt stort hvis du spiller på kampen mellem FC Liverpool og FC Arsenal på lørdag. 888sport kalder tilbuddet for Super Odds. I bund og grund er tilbuddet lignende med forhøjede odds som vi kender fra andre bookmaker. Denne kampagne fra 888sport er dog i den grad unik at du kan kombinere tilbuddet med en velkomstbonus. Super odds kampagnen giver dig mulighed for få ekstra gevinst på enten Liverpool eller Arsenal. Du har som ny kunde mulighed for at vælge hvilket hold du satser på. Spil for 50 DKK og vind op til 1700 DKK blot på denne kamp!
 

Super odds Liverpool vs. Arsenal!

 

Spil med Super odds og velkomstbonus!

Tidligere i teksten nævnte vi allerede at du som ny kunde hos 888sport har mulighed for at gavne af dejlige Super Odds til denne topkamp og derudover kan få en rigtig god 888sport startbonus oveni. Det er ikke tit at man har mulighed for at kombinere to tilbud der giver så stor chance for ekstra gevinst. Du har dermed mulighed for at bruge de forhøjede odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK fra 888sport. Alt i alt et utrolig godt tilbud der faktisk ikke burde bruge meget reklame.
 
Ønsker du at bruge nævnte tilbud skal du ikke gøre meget og det behøver ingen stor indsats fra dig. Så snart du opretter dig som ny kunde skal du blot huske at bruge bonuskoden 100BONUS for at gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK.
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp med super odds som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

Hvad venter du på?

Alt i alt må man erkende at dette tilbud virkelig er noget helt specielt. Du kan gavne af to tilbud og det endda til en absolut seværdig kamp. Opret dig hos 888sport få forhøjede odds i form at 888 Super Odds og brug velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK for at komme godt fra starten i din betting oplevelser. Opret i dag og få glæde af 888sport som din ny bookmaker.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair.dk: Premier League på lørdag - ManCity mod Crystal Palace
næste artikel
Betfair: Spil på UFC 232 - Jones vs. Gustafsson!