nyheder

888sport.dk: Op til 100 DKK hvis du ikke taber

I dansk klub håndbold er slutlinjen i sigte men hvem løber i år med mesterskabet? Mange hold kæmper om den eftertragte trofæ. Topholdene fra Skjern, Aalborg og BSV ligger tæt ved toppen og selvom enkelt dårlige kampe må man ikke undervurdere Kolding IF.

 
Den danske herrehåndbold liga som nok efter den tyske Bundesliga kan nævnes som næst bedste håndbold liga i verden har siden denne sæson 888sport som hovedsponsor. I anledning af dette sponsorat for du hos 888sport et rigtig godt tilbud hvis du spiller på kampene i den hjemmelige håndbold liga. Hvis du taber dit første afgjort væddemål i en runde, får du halvdelen retur – op til 100 DKK.

 

888sport handbold tilbud
© 888sport

 

Få 100 DKK retur i 888ligaen

Tilbuddet er gyldig til slutningen af grundspillet og kan bruges af alle 888sport kunder. Det er meget nemt at tage brug af tilbuddet. Det eneste du skal gøre er at spille på et væddemål på alle markeder hvori der indgår en kamp fra 888ligaen.
 
Hvis det første afgjorte væddemål tabes, får du halvdelen af din indsats retur.
 
Hvis du f.eks. spiller 200 DKK og taber vil du modtage halvdelen retur. Beløbet udbetales som 50 % i sportsbonus og 50 % i freeplay til 888casino. Det mindste tilladte indskud er 10 DKK.

 
Alt i alt et rigtig godt tilbud til alle der på jagt efter de store gevinster. Selvom man ikke går op i håndbold burde man tage et gik på dette tilbud. De sidste to runder i 888ligaen byder på mange gode odds som man burde tag et gik på, især når man for penge retur hvis væddemålet ikke går op.

 

Få op til 2000 DKK i velkomstbonus!

888sport giver dig et enormt udvalg af opgør døgnet rund. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Hvis du opretter dig som bruger vil du få adgang til et kæmpe marked og altid gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Gå ikke glip af 888sport bonus på hele 100% på dit første indskud.

forrige artikel
unibet.dk: Vind 5.000 DKK på Ugens Firling
næste artikel
Unibet: Spil risikofrit på dansk sejr