nyheder

888sport: Schweiz vs. Danmark – EM 2020!

Denne weekend kan vi ikke byde på både Premier League eller Superliga men sætter derimod fokus på UEFA kvalifikationskampen mellem Danmark og Schweiz. Vejen til EM 2020 med mulighed for to kampe på hjemmebane starter tirsdag aften i Basel for det danske landshold. Vi ser med stor glæde frem mod denne kamp og har i denne omgang utrolig god betting bonus fra 888sport.dk! Kampen spilles tirsdag klokken 20.45 på St. Jakobs Park i Basel og du kan se live med på Kanal 5. Vi håber på en rigtig god kamp og har fået fat i et rigtig godt tilbud fra 888sport som giver dig mulighed for en rigtig god odds bonus til kampen mellem Schweiz og Danmark. Hvad venter du på?
 

Odds bonus 888sport EM kval 2020
© 888sport

 

Spil med forhøjede odds

Der venter en kæmpe opgave for det danske Landshold, hvis trupper kommer i mål med kvalifikationen til Europamesterskabet 2020. Det vil medføre to EM-kampe i Parken, og det kan meget vel være en mulighed, der aldrig opstår igen. En drøm som mange spillerer nok har i deres baghoved når kvalifikationskampen starter på tirsdag. Opgøret mod Schweiz er den første af betydning for Danmark siden gruppesejren i Nations League, og der venter Åge Hareides tropper en vanskelig opgave mod Schweiz. Landsholdet kan dog fortsat klamre sig til en lang periode som ubesejrede. Torsdagens 2-2-kamp i Kosovo var kamp nummer 25 uden et nederlag – fraregnet vikarlandsholdets nederlag i Slovakiet og nederlaget til Kroatien i straffesparkskonkurrence ved VM. Vi ser frem mod denne kamp og kan med glæde introduceret til forhøjede odds til denne kamp!
 

Spil med Super Odds på Schweiz vs. Danmark!

 

Eksklusivt til nye kunder

Dagens tilbud giver alle nye kunder mulighed for at kombinere de forhøjede odds med en utrolig god velkomstbonus! Nævnte bonus giver ekstra gevinst hvis du spiller på enten Schweiz eller Danmark. Med en indsats på blot kan 50 DKK kan du score op til 1150 DKK. Lyder dette ikke utroligt? Du har dermed mulighed for at bruge de forhøjede odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK fra 888sport. Hvem tror du på? Få din ekstra gevinst 100% bonus op til 1000 DKK på din første indbetaling. Tilbuddet gælder alle nye kunder der opretter hos 888sport.dk og de forhøjede odds gælder kun dit første væddemål på nævnte på kamp med et beløb på 50 DKK. Gå ikke glip af denne 888sport bonus og spil med Super Odds på kampen mellem Schweiz og Danmark. Det er meget nemt og det behøver ikke meget for at score din ekstra gevinst!
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp mellem Schweiz og Danmark som dit første væddemål (maks. 50 DKK)
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 

Scor velkomstbonus og Super Odds!

Opret dig hos 888sport få forhøjede odds i form at 888 Super Odds og brug velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK for at komme godt fra starten i din betting oplevelser. Opret i dag og få glæde af 888sport som din ny bookmaker. Dagens tilbud giver dig utrolig god mulighed for at score en høj gevinst. Ønsker du at bruge nævnte tilbud skal du ikke blot huske at bruge bonuskoden 100BONUS for at gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Hvad venter du på? Spil med det samme hos 888sport og få glæde af denne sindsyg gode bonus! Spil på EM 2020 kvalifikationskampen mellem Danmark og Schweiz. God fornøjelse!
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Spil 50 DKK og vind på FC Bayern vs. Liverpool!
næste artikel
Vi er klar til FC Midtjylland vs. FC Nordsjælland!