nyheder

888sport.dk: Spil på semifinalen og vind iPhone X!

Gevinst på hver tur! 888sport sætter Championshjulet i gang! Om gang få timer bliver UEFA Champions League semifinalen skudt i gang og 888sport introducerer til lækkert tilbud med iPhone X på højkant. Bookmakeren er kendt for at give rigtige gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, i denne omgang gælder det dog alle nye kunder. Hvis du hellere vil sammenligne med de andre bookmakere på markedet kan vi anbefale at se på vores odds bonus side – her vil du få et grundigt overblik og efter kort tid lægge mærke til at 888sport.dk tæller de bedste! Især dette tilbud og rigtig seværdig. Du kan gavne af en dejlig 888sport velkomstbonus og vinder fede præmier på Championshjulet.
Hvad venter du på? Opret konto på 888sport og vind!
 

888sport CL Championshjulet vind iPhone X
© 888sport

 

Gevinst på hver tur

Opret en konto hos 888sport.dk og spil fra 70 DKK på UEFA Champions League i dit allerførste væddemål og vær med på 888sport Championshjulet. Tilbuddet er rigtig god og vi anbefaler du ser nærmer hvis du ikke allerede har oprettet og stadig overvejer 888sport som din ny bookmaker. Det er meget enkelt at deltage.
Sådan gør du:

  • Opret konto hos 888sport.dk
  • Spil på Champions League som dit første væddemål
  • Vind på Championshjulet

Vær med og tag chancen på Championshjulet. Husk hver tur er en gevinst og du kan vinde op til en ny iPhone X! Hvad venter du på opret i dag med koden 100BONUS og tag brug af dette unikke tilbud fra 888sport.dk!
 

Få 100% i velkomstbonus!

Som vi nævnte før kan du med dette tilbud få både dobbelt op og 100% velkomstbonus!Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni nævnte tilbud om dobbelt gevinst. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Fortsætter Salah showet?
næste artikel
Betfair.dk: Topkamp med top odds på onsdag!