nyheder

888sport.dk: Spil sikkert på US Sport!

Den amerikanske drøm lever! 888sport giver dig en dejlig bonus til US Sport! Spil sikkert på kampe i USA og øg spændingen til f.eks. NBA Playoffs! 888sport giver i denne anledning en forsikring på dit kombi-væddemål! 888sport og som er kendt for deres unikke tilbud til både nye og eksisterende kunder har dette fantastiktilbud og giver dermed ekstra skub til spændingen! Tilbuddet gælder til både nye og eksisterende kunder – hvis du overvejer ny bookmaker eller blot vil læse lidt om 888sport bonus giver det rigtig god menig at se på vores overblik af betting firmaer i Danmark. Her vil du meget hurtig se at 888sport hører med til de populæreste bookmaker i Danmark.
 

888sport NFL tilbud
© 888sport

 

Spil din egen American Dream

Få penge igen, hvis én kamp vælter læsset. Nu kan du leve din helt egen amerikanske drøm – rejs dig og få en ny chance, hvis du falder af på én sølle kamp i et kombi-væddemål fra USA. Spil på fem kampe eller mere fra amerikansk football (NFL) og alt anden US Sport som f.eks. NBA (basketball) MLB (Baseball), NHL (ishockey) og MLS (fodbold) og du taber væddemålet på grund af én enkelt kamp, giver 888sport dig penge retur som en bonus op til 250 DKK. Tilbuddet er rigtig smart, hvem kender ikke til situationen?! Du spiller et godt kombi væddemål og så er det i sidste ende kun én kamp der kikser. Dette sker dog ikke i igen med 888sport!
 
Sådan gør du:

  • Spil fem kampe eller mere på amerikansk football, baseball, basketball, fodbold eller ishockey.
  • Hvis du taber væddemålet på grund af én kamp, så får du pengene retur som bonus op til 250 kr.

Husk: Tilbuddet gælder for kombinerede væddemål med mindst fem kampe i amerikansk football, baseball, basketball fodbold og ishockey i USA. Min. odds 1.3 per kamp og min. indsats 50 DKK – Maks. bonus er 250 DKK!
 

Indbetal med kode og få velkomstbonus!

Som vi nævnte før kan du med dette tilbud få både dobbelt op og 100% velkomstbonus!Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni nævnte tilbud om dobbelt gevinst. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.
 

forrige artikel
Nordicbet.dk: Er du klar til VM? Vind op til 5 millioner!
næste artikel
Unibet.dk: Profit Boost og Free Bet på Fodbold