nyheder

888sport: Mesterskabskamp i Holland – gå ikke glip af odds på op til 12.0

Der er oplagt til nok et af de mest intense opgør i europæisk top fodbold når der på søndag spilles kamp mellem Ajax Amsterdam og Feyenoord Rotterdam. Ærkerivalerne tørner sammen og man kan med god samvittighed går udefra at vinderen løber med det hollandske mesterskab i enden af sæsonen. Begge hold ligger i toppen af ligaen og allerede flere gange i år bevist deres klasse, både i den hjemmelige liga men også med seværdige kampe i den europæiske tuneringen. Uden tvivl er de to danske stjerner Nikolaj Jørgensen og Kasper Dolberg to at de vigtigste spiller på holdet og har med deres mål været en forsikring for succes.

 
Hos 888sport får du som ny spiller i denne anledning sindssyg høje odds på nævnte kampe. Den populære bookmaker som er kendt for deres forhøjede odds, giver dig ekstra profit hvis én af to danske topscorer kommer på måltavlen i kampen indbyrdes.

 

888sport super odds ajax feyenoord © 888sport

 
Opret en konto hos 888sport.dk, lav dit første indskud og spil på at enten Nikolaj eller Kapser scorer i dit første bet. 888sport giver dig odds 9.0 hvis Kasper Dolberg scorer for Ajax og hele 12.0 hvis Nikolaj Jørgensen rammer for Feyenoord. Få dit ekstra boost og score kassen.

 
Det er meget enkel. Du skal mindst spille 10 DKK og må maks. spille 100 DKK for at tage brug af de forhøjede odds. Vinder dit odds vil du modtage din betting bonus fra de forhøjede odds indenfor 72 timer. Bonussen skal gennemspilles 10 gange til en minimum odds på 1.5 før den udbetales.

 

Få op til 2000 DKK i velkomstbonus!

Opret dig i dag som ny bruger hos 888sport og gå ikke glip af 100% indbetalingsbonus. Det er meget enkelt at oprette sig på hjemmesiden og gennemspilnings kravene er rimelig. For tage velkomstbonussen i brug skal du åbne din første konto hos 888sport.dk, have bopæl i Danmark og være fyldt 18 år. Efterfølgende skal du indbetale et beløb på op til 2.000 DKK på dit konto. Så dette er sket vil din startbonus blive udbetalt på dit konto i rater af 100 DKK som matcher beløbet på dit første indskud. Straks efter dit første indbetaling vil du modtage første bonusbeløb på 100 DKK. Resterende rater bliver udbetalt så snart der blevet gennemspillet en rate 10 gange til minimum odds på 1.50.

 

forrige artikel
Betfair.dk: Odds 10.0 hvis Danmark vinder mod Rumænien
næste artikel
Betfair.dk: Forhøjede odds Brøndby IF mod FC Midtjylland