nyheder

888sport: Super Odds – FC København mod Brøndby IF

Alka Superligaen starter igen efter vinterpausen. Foråret byder på spændene kampe, sovel om mesterkabet, de europæsike pladser og selvfølgelig nedrykningskampen. På søndag er der allerede oplagt til ”New Firm” når Brøndby IF gæster FC København til evig unge derby. Kan Brøndby tage fordel af at FC København har spillet under ugen i Europa League eller vil favoriterne fra FCK holde på magten i hovedstaden?
 
Spil på kampen idag og sikrer dig super odds på op til 16.0!
 

888sport Super odds pa New Firm © 888sport

 

Regler og vilkår

  • Opret bruger hos 888sport.dk i dag og spil dit første væddemål på ”New Firm” og scor ekstra odds boost hvis dit udfald vinder.
  • Tilbuddet om forhøjede odds er kun for ny oprettede spiller og gælder kun, når dit første væddemål på 888sport.dk placeres på kampen mellem FC København og Brøndby IF. Kun single væddemål før kampen kan nyde forhøjede odds.
  • 888sport booster alle væddemål mellem 10 og 100 DKK. Spiller du for højere beløb på kampen, vil du blot modtage den normale gevinst for den del af beløbet der overstiger 100 DKK.

 

Få derudover op til 100% i velkomstbonus!

Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv 888sport bonus på op til 2000 DKK oveni. Mere enkelt kan det ikke blive. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere.

 

forrige artikel
unibet.dk: Få forsikring til overtiden – ny med La Liga
næste artikel
Betfair.dk: FC København vs. Ludogorets Razgrad – odds på 7.0