nyheder

888sport: Super odds på Liverpool vs. ManCity

Efteråret er kommet og det betyder ikke kun regnvejr, byer og lave temperaturer. Fodbolden rundt omkring i Europa kommer i fart for alvor og der er næsten ingen weekend uden topkamp. Vi som fodbold entusiaster er utrolig glæde overfor dette og bookmakeren 888sport hjælper med til at vi bliver endnu gladere. Der er kommet odds bonus på den mest efterspurgte Premier League i de sidste par måneder. Spil på ingen mindre kamp end Liverpool mod Manchester City med en dejlig 888sport bonus som giver dig mulighed for at tjene ekstra penge på denne absolut seværdige topkamp.
 

888sport - Liverpool vs. City
© 888sport

 

Intet mindre end Klopp vs. Guardiola!

Vi er nok ikke nødt til at fortælle meget mere om dette opgør. To af verdens bedste mandskaber spiller mod hinanden. Et hav af gode offensiv spiller og to trupper som ren taktisk er på allerøverste hylde. Ikke mindst skyldes det de to managere. Jürgen Klopp og Pep Guardiola har hat sat præg på den engelske fodbold og i det hele taget den moderne fodbold.
 

Ekstra høj gevinst

Hos bookmakeren 888sport har man i denne omgang valgt af give ekstra høj gevinst til deres kunder. Tilbuddet gælder dermed både nye og eksisterende kunder. Kampagnen er kendt som Super Odds tilbud og giver dig mulighed for at score ekstra gevinst hvis du spiller på enten Liverpool eller Manchester City. Du har mulighed for at få en højere odds hvis du spiller på denne kamp.
 

To tilbud i én!

Tilbuddet giver dig mulighed for at få ekstra gevinst på dit væddemål. Spil f.eks. på en sejr til Liverpool og få 750 DKK retur fremfor de 124 DKK som du ellers ville få med en indsats på 50 DKK. Tror du hellere på City og ønsker at spille på de lyseblå har du samme chance for vinde ekstra penge. Få 750 DKK retur fremfor 135 DKK med samme indsats på 50 DKK. Lyder dette ikke smart? Det er endda super let at tilmelde sig kampagnen og få fat i chancen om denne ekstra gevinst.
 
Som ny kunde har du endda mulighed for at få en 888sport velkomstbonus oveni. Det vil sige du har mulighed for at score dobbelt. Spil med Super Odds på nævnte Premier League opgør og få endda en velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Velkomstbonussen giver dig 100% ekstra som bonus på din første indbetaling. Et utrolig godt tilbud som du burde se på selvom du måske allerede er kunde hos 888sport.dk!
 
Sådan gør du:

  • Opret konto hos 888sport.dk
  • Indebtal med koden 100BONUS – husk dette gælder kun for nye kunder
  • Spil på kampen Liverpool vs. Manchester City som dit første væddemål
  • Scor din ekstra gevinst!

Husk gælder kun for nye kunder og gælder dit første væddemål op til 50 DKK. Forhøjet gevinst udbetales inden for 72 timer efter spillet er afgjort.
 
Er du i tvivl om du gider spille hos 888sport? Se på vores bookmaker bonus oversigt som giver dig et grundigt overblik over alle bookmaker i Danmark og deres vilkår og bonusser. Vi kan helt klar anbefale 888sport som en meget troværdig og god bookmaker. Ikke mindst på grund af tilbud som disse er det altid en god ide at se på deres hjemmeside og følge med deres tilbud og kampagner.
 

forrige artikel
Betfair tilbud: UFC 229 - Khabib vs McGregor
næste artikel
Betfair.dk: Forhøjede odds på Liverpool vs. City