nyheder

888sport.dk: Englands nr. 1 mod Frankrigs nr. 1!

Oh ja vi glæder os og det er uden tvivl med rigtig god grund. Intet mindre end UEFA Champions League bliver skudt i gang igen og vi følger med i alle kampe! Vi glæder os til Europas største klubber møde op mod hinanden for at se hvem der kan gå hjem med titlen som konge af Europa!
 
Selvfølgelig og helt klart er der mange odds bonusser på højkant til den første runde i denne års Champions League sæson. Vi vil se på de fleste af dem og glæder os til at give jer den bedste indtryk af de ting der venter. De fleste betting firmaer i Danmark har lagt fokus på de allerførste kampe og introducer til en del gode kampanger. Vi vil i dag se på en 888sport bonus der gælder kampen mellem FC Liverpool og Paris Saint Germain.
 

888sport super odds Liverpool vs. PSG
© 888sport

 

Få super odds som ny kunde!

Et hav af mange gode kampe løber fra stablen på onsdag og vi skal vænne os til en ny kick-off tid. To af otte kamp starter allerede kl. 18:55 og de yderlige seks fløjtes i gang kl. 21.00. ”Vores” kamp er i denne omgang FC Liverpool vs. Paris Saint Germain. Begge hold er startet fornemt i deres tilsvarende liga og vi ser med glæde på denne kommende kamp i gruppe C. Napoli og Beograd er to andre klubber i gruppe C.
Takket være 888sport har du som ny kunde mulighed for at score utrolig lækkert super odds til kampen mellem de to topklubber. Både Liverpool og Paris ligger på første pladsen i deres liga og de to trænere Jürgen Klopp og Thomas Tuchel er kendt for deres offensiv fodbold.
 

Odds og velkomstbonus

Vi ønsker alles vores læsere en god start til denne UEFA Champions League sæson og det er derfor vi er så glæde for denne 888sport bonus! Du kan nemlig ikke kun score super odds på begge hold men du kan også kombinere dette tilbud med en forrygende startbonus på 100% op til 1000 DKK på din første indbetaling.
 

  • Opret din konto hos 888sport.dk
  • Spil på nævnte kamp som dit første spil
  • Scor en ekstra høj gevinst OG velkomstbonus!

 
Opret dit som ny bruger hos 888sport.dk og spil på kampen mellem FC Liverpool og Paris Saint Germain som dit første spil. Har du gjort dette har du mulighed for at score din ekstra gevinst på enten Liverpool eller Paris. Husk dog at bruge koden 100BONUS når du opretter ellers mister du din velkomstbonus! Har du valg dit hold har du mulighed for at vinde ekstra gevinst på grund af disse super odds som 888sport har lanceret. Spil på 50 DKK på Liverpool og gå hjem med 600 DKK hvis Klopps mandskab vinder. Du ville ellers “kun” få 112 DKK retur. Tror du dog hellere på Neymars kunst vil du modtage 850 DKK retur med en indsats på 50 DKK! Et utroligt tilbud som du ihvertfald skulle se på som nye spiller!
 

forrige artikel
Unibet.dk: Få pengene igen hvis der er straffespark!
næste artikel
Betfair.dk: Kan FC Barcelona rejse sig?