nyheder

888sport.dk: Super odds til nye kunder – spil ManU vs. Spurs

Der er ikke længe hen til næste weekend og vi er allerede i absolut stemning til denne fodbold weekend. Så smat er Champions League startet og de første store ligaer er kommet i gang. Der blev spillet optakt i Spanien og Italien og vores ynglings liga Premier League er allerede klar til tredje runde. Ingen mindre i de to storklubber Manchester United og Tottenham Hotspurs møder op mod hinanden.
 
Mandag aften kl. 21:00 er det så at de to storklubber møder hinanden på Old Trafford. United som efter nederlaget i sidste runde ikke har levet op til forventninger vil vende tilbage med en sejr mod Spurs. På modsat side står der Tottenham. Klubben vandt to ud af to og kan indtil da være tilfreds med sæsonen. Selvom man ”kun” har mødt Fulham og Newcastle, som ikke tæller tophold, har man kunne tanke selvtillid inden denne weekendens topkamp mod Mourinhos Manchester United.
 

Super odds fra 888sport

Kampen bliver forhåbentlig seværdig og i samme åndetræk har vi fundet utrolig gode 888sport bonus. Tilbuddet gælder kun kommende, nævnte kamp og giver dig mulighed for at score kassen hvis du som ny kunde spiller på denne kamp.
 


© 888sport

 

Eksklusivt til nye kunder

Tilbuddet giver dig ikke kun ekstra gevinst på Manchester United vs. Tottenham, du kan derudover kombinere med en dejlig 888sport velkomstbonus. Det betyder du kan gavne af super odds til både Manchester og Tottenham og derudover få en betting bonus på din første indbetaling på op til 1000 DKK. Overvejer du ny eller yderlige bookmaker burde du ikke vænge med at tage brug af dette tilbud.
 
Opret din konto hos 888sport.dk og spil på nævnte kamp som dit første spil. Efterfølgende vil du have chancen for at score din ekstra gevinst på enten United eller Spurs. Spil på United og få 800 DKK fremfor de alm. 140 DKK eller få 800 DKK fremfor de 135 DKK som du ellers ville få retur med en indsats på 50 DKK! Lyder dette ikke smart? Hvad venter du på?
 

Velkomstbonus oveni dine super odds

Som vi nævnte før kan du med dette tilbud både tage brug af de super odds til kampen mellem United og Spurs og derudover få en velkomstbonus! Vent ikke længe af få glæde af disse to tilbud. Få ekstra gevinst og velkomstbonus på 100% på op til 1000 DKK fra 888sport.dk!
 

forrige artikel
Betfair.dk: LaLiga - Spil på Barcelona mod Valladolid
næste artikel
Vind fodboldweekend med Nordicbet!