nyheder

888sport tilbud: Spil og vind stort på Manchester United vs. FC Arsenal

Det er næsten som om man spiller på Playstation. For nogle dagen siden havde vi her på siden artiklen om London derby mellem Arsenal og Tottenham og nu vender vi tilbage med næste tilbud fra 888sport.dk. Efter sidste indlæg var der en del der spurgt indtil forskel mellem dette super odds tilbud og tilbuddet om forhøjede odds. I bund og grund er det samme tilbud blot vælger 888sport at kalde dens betting bonus for super odds fremfor forhøjede odds.
 
I denne omgang ser vi på tilbuddet fra 888sport der giver dig mulighed for at score ekstra gevinst hvis du spiller på Premier League kampen mellem Manchester United of FC Arsenal. Kampen spilles på onsdag d. 5. december kl 21.00 dansk tid på Old Traffford Stadium in Manchester. Længere nede i teksten vil se på denne odds bonus og give et grundigt indsigt i hvad tilbuddet går ud på.
 

888sport odds bonus engelsk fodbold ManU vs. Arsenal
© 888sport

 

Eksklusivt til nye spillere

Som ny kunde hos 888sport har du i denne kampens anledning mulighed for at score en dejlig bonus der giver dig mulighed for at få den perfekte start hos denne bookmaker. Tilbuddet bliver kaldt super odds og giver dig mulighed for at score ekstra høj gevinst. Helt konkret betyder det at du spiller dit første væddemål på 50 DKK på en sejr til enten Manchester United eller FC Arsenal. Alt efter hvem du tror på har du så mulighed for at score en gevinst på enten 600 DKK hvis United vinder eller 850 DKK hvis Arsenal vinder. Denne 888sport bonus giver dig dermed en kæmpe boost hvis du sammenligner med de alm. odds som ellers er til rådighed til denne top kamp.
 

 

Kombiner super odds med velkomstbonus

Tilbuddet giver dig som nævnt rigtig god mulighed i form af denne ekstra gevinst på begge hold. Derudover er der endda chancen for at få en velkomstbonus på 100% på op til 1000 DKK oveni i købet. Det findes ikke tit men i denne omgang har du mulighed for at kombinere to tilbud. Få super odds og velkomstbonus i et tilbud! Denne mulighed gøre det endnu mere unikt og der findes ikke meget der siger imod dette tilbud. Du har som ny kunde chance for at oprette dig med bonuskoden 1000BONUS og gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK. Husk blot at bruge koden hvis du opretter dig som ny kunde hos 888sport.dk.
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp med super odds som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

Resumé

Der findes ikke meget der siger imod dette tilbud. Er du ikke allerede ny kunde hos 888sport er du næsten nødt til at se på dette tilbud. Få en rigtig bookmaker som giver dig utrolig god odds bonus med det samme fra starten. Opret som ny kunde med promo koden og få din velkomstbonus og få derudover ekstra gevinst hvis du spiller dit første væddemål på topkampen fra Premier League mellem Manchester United og FC Arsenal. Hvad venter du på? Opret direkte og få stor glæde af denne bonus!
 

forrige artikel
888sport.dk: Spil på Arsenal vs. Tottenham på søndag!
næste artikel
Betfair.dk: Næste topkamp - United vs. Arsenal med bonus!