nyheder

888sport: Super Odds – Paris Saint-Germain mod FC Barcelona

Hjertet smelter hos kvinder verden rund hvis de hører Paris og Valentins Day i en sætning. Idag er det dog også mænd der bliver varmt om hjertet hvis de hører disse to ord. Ottendedelsfinale startet idag med et brag af en kamp. Franske Paris møder på hjemmebane topholdet fra FC Barcelona. Hvem skaber det bedste grundlage for retur kampen?

 

888sport super odds PSG Barcelona © 888sport

 
Spil på kampen idag og sikrer dig super odds på op til 11.0!

  • Hvis du opretter en bruger hos 888sport.dk i dag og spiller dit første væddemål på nævnte kamp kan du score ekstra odds boost hvis dit udfald vinder.
  • Tilbuddet om forhøjede odds er kun for ny oprettede spiller og gælder kun, når dit første væddemål på 888sport.dk placeres på kampen mod Paris Saint Germain og FC Barcelona. Kun single væddemål før kampen kan nyde forhøjede odds.
  • 888sport booster alle væddemål mellem 10 og 100 DKK. Spiller du for højere beløb på kampen, vil du blot modtage den normale gevinst for den del af beløbet der overstiger 100 DKK.

 

Få derudover op til 100% i velkomstbonus!

Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv 888sport bonus på op til 2000 DKK oveni. Mere enkelt kan det ikke blive. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.50 eller mere.

 
 

forrige artikel
Betfair: Barcelona vs. Atlético – forhøjede odds eksklusivt til nye kunder
næste artikel
Betfair.dk: Real Madrid mod SCC Napoli – forhøjede odds