nyheder

888sport.dk: Forhøjede odds mellem Rumænien og Danmark

Med stor glæde og spændingen er vi i vente til på søndag, når Rumænien og Danmark tørner sammen i en kamp som allerede kan have stor betydning for vm kvalifikationen. Hvem holder chancen i live og hvem må nøjes med tilskuerpladserne når der i sommeren 2018 skal spilles vm fodbold slutrunde i Rusland.

 
Bookmakeren, 888sport, som på det sidste er kommet med rigtig mange og gode tilbud til både nye og eksisterende kunder har nu lanceret eksklusivt tilbud til deres nye kunder. 888sport giver dig forhøjede odds på den kommende landskamp mellem Danmark og Rumænien på søndag i Cluj. Du kan score hele odds på 8.0 fremfor de almindelige 2.65 hvis Danmark vinder. Et sindssyg godt tilbud til alle nye kunder der stadig er jagt efter den bedste bookmaker.

 

888sport super odds vm kvalifikationen © 888sport

 
Tilbuddet om forhøjede odds kan derudover kombineres med startbonus tilbuddet. 888sport.dk giver dig som ny kunde odds på 8.0 hvis det danske mandskab vinder på udebane og du kan få 100% i 888sport velkomstbonus op til 2000 DK. Odds på 8.0 fremfor de almindelige 2.45 giver dig kæmpe overskud som kan bruges på hele marked hos 888sport.dk

 

Forhøjede odds til Danmarks vm kvalifikations kamp

Opret dig i dag og spil på at det danske landshold vinder mod Rumænien i vm kvalifikations kampen søndag aften. Du kan tage bruge af forhøjede odds hvis du har maksimum indsats på 100 DKK. Mindste tilladte indsats er 10 DKK. Vinder Danmark vil du modtage din bonus fra de forhøjede odds indenfor 72 timer. Bonussen skal gennemspilles 10 gange til en minimum odds på 1.5 før den udbetales.

 

Få op til 2000 DKK i velkomstbonus!

888sport giver dig et enormt udvalg af opgør døgnet rund. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Hvis du opretter dig som bruger vil du få adgang til et kæmpe marked og altid gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Gå ikke glip af bookmaker bonus på hele 100% på dit første indskud.

 

forrige artikel
Unibet: Spil risikofrit på dansk sejr
næste artikel
Betfair.dk: Odds 10.0 hvis Danmark vinder mod Rumænien