nyheder

888sport.dk: Super odds tilbud til El Clasico!

Bookmakeren er kendt for at give 888sport bonus jævnligt på udvalgte kampe. I denne uge kan du eksklusivt som ny kunde nyde rigtigt stort af odds bonus til El Clasico på lørdag. Alle fodbold fans på kloden ser frem til denne kamp og du kan i denne omgang score rigtig stort med 88sport! 888sport som vi jævnligt nævner her på siden er en bookmaker som vi godt kan anbefale. Leder du efter en ny bookmaker? Her på siden sammenligner vi alle odds bonus for at give dig et grundigt overblik over alle bookmaker på det danske marked.

888sport giver unikke tilbud til både nye og eksisterende kunder og har lanceret et fantastik tilbud. Hvis du sammenligner på vores side vil du meget hurtig se at 888sport hører med til de populæreste bookmaker i Danmark. Sammenlign på vores side og få dit eget overblik.

Puster Real liv i den spanske titelkamp?

Real Madrid tager imod ærkerivalerne fra FC Barcelona på lillejuleaften. I morgen, lørdag den 23. december vil verden stå stille for alle fodbold entusiaster når kampen fløjtes i gang kl. 13.00 på Santiago Bernabeu. Selvom hjemmeholdet vender tilbage til daglig dagen som mestre fra VM for klubhold er Zidanes mandskab hele 11 point bagud FC Barcelona. Gæsterne som har vist sig i imponerende form de sidste uger, efter bare 16 runder har catalonierne formået at slå et stort hul ned til Real. Selvom, Madrid vinder El Clasico, er man bagud med hele 8 point efter blot 16 runder. Hjemmeholdet som stadig ikke er kommet i spor vender hjem som verdensmester for klubhold. Man vandt tuneringen men uden at imponere helt vildt, det gjorde de til gengæld i den seneste ligakamp mod Sevilla. Om dette dog er nok for at slå FC Barcelona vil kampen vise på lørdag! Glæd dig til El Clasico på lillejuleaften!

El Clásico Super Odds Real vs. Barcelona
© 888sport

Forhøjede odds hos 888sport.dk

Spil på forhøjede odds hos 888sport.dk online bookmaker og få din ekstra gevinst på El Clasico mellem Real Madrid og FC Barcelona. Nu kan du tjene mere på dine væddemål med odds bonus hos 888sport.dk. Til dette topbrag mellem to af de største klubhold i Europa nyder de af fantastisk odds tilbud fra 888sport.dk. Få odds 7.0 fremfor 2.0 hvis Real Madrid vinder og få hele 10.0 fremfor 3.2 hvis udeholdet FC Barcelona vinder på Santiago Bernabeu! Opret og spil idag hos 888sport.dk!

Sådan spiller du:

  • Opret konto hos 888sport.dk.
  • Spil på El Clasico som dit første spil (maks. 100 DKK indsats).
  • Få din ekstra gevinst hvis dit valg vinder.

Husk at pga. tekniske årsager, kampe som er tilbudt forhøjede odds på, blive præsenteret i som normalt med alm. odds. Hvis du er kvalificeret til at deltage i en kampagne med forhøjede odds, skal du blot spille på kampen og du vil herefter blive krediteret differencen mellem det regulære odds og det øgede odds.

Få derudover op til 100% i velkomstbonus!

Ønsker du 888sport som ny bookmaker kan vi kun anbefale at du ser nærmere på velkomstbonus fra 888sport. Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni. Opret dig som bruger på 888sport og indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomsbonus på 100% op til 1000 DKK. Mere enkelt kan det ikke blive. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.

forrige artikel
Bwin giver Price Boost til El Clasico på lørdag!
næste artikel
Forhøjet odds hos Betfair! Spil på Liverpool vs. Leicester