nyheder

888sport.dk: Spil på FC København vs. FC Midtjylland!

Er du på udgik efter en ny bookmaker eller overvejer du endda en yderligere bookmaker? Her på siden giver vi jævnligt gåde råd hvis det gælder sport betting og bookmaker bonus. Som ny kunde har du de fleste steder mulighed for at få rigtig gode odds bonusser som du i hvert fald burde se på som ny kunde. I denne omgang vil se på en dejlig 888sport bonus som giver dig mulighed for velkomstbonus og dobbelt gevinst. Tilbuddet er knyttet til topkampen i Superliga mellem FC København og FC Midtjylland. Som ny kunde har du nemlig i denne kamps anledning chancen for at få 100% velkomstbonus på op til 1000 DKK og derudover dobbelt gevinst i rigtige penge! Du skal blot indsætte penge og spille på kampen som dit første væddemål. Vi vil dog se nærmere på dette længere nede i teksten. Tilbuddet gælder kun nye kunder og du burde se nærmere på vores side og de fordele du for hos 888sport.dk. Hvad venter du på?
 


© 888sport

 

Bliver det FCM´s guldkamp?

Det er lang tid siden at den danske Superliga har været så spændene. Både Brøndby og Midtjylland ligger i toppen med samme point og det er svært at forudsige hvem der vinder guld i år. Nu gæster Midtjylland Parken og der er tale om absolut topkamp. Måske er der endda tale om en afgørende kamp i mesterskabet. Vi glæder os vild meget og du kan være med. 888sport giver alle deres nye kunder mulighed for at få 100% som velkomstbonus og derudover fordobler bookmakeren din gevinst fra dit første Superliga væddemål! Lyder dette ikke utrolig godt? Få dobbelt op hos 888sport.dk og øg spændingen til kampen mellem FC København og FC Midtjylland.
 

 
Sådan gør du:

  • Åbn konto hos 888sport.dk
  • Spil på Superligaen dit første væddemål
  • Vind dobbelt på dit første spil

888sport tilbud Superliga
© 888sport

 
Som ny kunde kan du også fordoble dit første indskud med 888sports velkomstbonus, så snart du har spillet dit første indskud til minimum odds 1.5. Læs mere i næste afsnit.
 

Indbetal med kode og få velkomstbonus!

Som vi nævnte før kan du med dette tilbud få både dobbelt op og 100% velkomstbonus!Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni nævnte tilbud om dobbelt gevinst. Opret dig som bruger på 888sport, indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Fantastisk odds til Europa League finalen!
næste artikel
Betfair.dk: Vinder Brøndby IF på udebane?