nyheder

888Sport: Scor op til odds 12,00 på vinderen af FCM – BIF

Søndag den 7. august mødes to af de for øjeblikket mest formstærke danske mandskaber når FC Midtjylland på hjemmebane tager imod Brøndby. Hos 888Sport kvitterer de med særdeles flotte forhøjede odds på vinderen af kampen – dette er et tilbud som gælder alle nye kunder. Du kan læse meget mere om tilbuddet og om kampen herunder!
 
Begge mandskaber har i den forgangne uge været i aktion i Europa League kvalifikationen og man kan vist roligt sige, at der over hele linjen har været tale om godkendte indsatser. Både FCM og Brøndby er således videre til play-off runden til Europa League gruppespillet efter flotte resultater mod stærke europæiske modstandere. Derfor er det også svært at spå om resultatet af denne kamp, men vi mener dog, at Brøndby muligvis har en lille fordel, deres flotte sejr over Hertha Berlin indikerer i allerhøjeste grad, at trænerskiftet på vestegnen har haft en virkelig positiv effekt.
 

faa superodds paa fcm mod bif hos 888sport © 888Sport

 
Hos 888Sport har de lige nu et velkomsttilbud til alle nye kunder hvor du kan få et flot odds boost på vinderen af kampen. Tror du at hjemmeholdet fra FCM vinder kampen så får du fine odds 7,00 mens en sejr til de formstærke gæster fra Brøndby udløser vilde odds 12,00.
 
Vi har som sagt fidus til Brøndby, så hvis du følger vores anbefaling og vi får ret, ja så kan 100 kr. altså blive til svimlende 1200 kr. 888Sport har hver eneste uge gode kampagner til både nye og eksisterende kunder. Du kan læse meget mere om deres og andre bookmakeres bonusser i vores store odds velkomstbonus sammenligning.
 

Få dit 888Sport odds boost sådan:

  1. Opret din konto hos 888Sport – du skal blot klikke på billedet her i artiklen.
  2. Placer herefter dit pre-match væddemål på enten FCM eller Brøndby som vinder af kampen.
  3. Scor dit odds boost så snart væddemålet er afgjort!

 

Opret dig i dag og få endnu mere bonus!

Som om ovenstående flotte odds boost til alle nye kunder ikke var nok, så kan du som ny 888Sport kunde ovenikøbet også modtage den store 888Sport odds velkomstbonus som er på op til 1200 gode, danske kroner. Denne bonus kan du modtage i forbindelse med din første indbetaling på din nye konto.
 
Du ønskes al held og lykke hos 888Sport!
 

Om forfatteren

forrige artikel
BETFAIR OL Fodbold: Få odds 6,00 på Dansk sejr mod Sydafrika!
næste artikel
Betfair giver odds 5,00 på sejr til FCK mod Apoel! Vind stort i dag