nyheder

888sport Superodds på CL – Kæmpeodds på Atl. Madrid-Liverpool

Det er ikke kun Superligaen, der er tilbage, det er verdens bedste klubturnering også – Champions League er tilbage! Det er ikke kun de danske fodboldfans, der fejrer det, det gør bookmakerne også.
Tirsdag spilles de første af sæsonens 1/8-finaler i Champions League, hvor Atletico Madrid tager imod Liverpool FC og Borussia Dortmund tager imod PSG.
 
Du kan derfor lige nu få et kæmpe odds boost på Atletico Madrid – Liverpool FC hos 888Sport, der har sendt deres odds på kampen op i Champions League-klassen.
 

888Sport odds boost Atl-Madrid - Liverpool Champions League
© 888Sport

 

Super odds til nye spillere


Denne odds bonus er et velkomsttilbud fra 888Sport til nye spillere. Du kan kombinere disse super odds, som du kan få det boostede odds på Atletico Madrid og Liverpool, med en regulær 888Sport bonus.
 
Hvis det skal være dig, der får odds 20.00 på en Atletico Madrid-sejr eller odds 12.00 på en Liverpool-sejr, så skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på 888Sport via linket herunder
  2. Opret en spillekonto hos 888Sport
  3. Indbetal minimum 70 kr. med din første indbetaling
  4. Spil 10-50 kr. på enten en Atletico Madrid- eller Liverpool-sejr
  5. Modtag dit boostede odds, hvis det hold du har spillet på vinder

 
 

ODDS BOOST ATL. MADRID – LIVERPOOL

 
Vinder du, skal du omsætte gevinsten seks gange til odds 1.50 indenfor 60 dage, inden denne kan udbetales.
 

Det taler for Atletico Madrid


Det er svært at trække på den fælles historik for de to mandskaber, da seneste møde mellem Atletico Madrid og Liverpool ligger to et halvt år tilbage, da spanierne vandt 2-1 efter straffesparkskonkurrence i Audi Cup.
 
I det hjemlige har Atletico Madrid ikke været bedst kørende på det seneste. I de seneste syv kampe (La Liga og Copa del Rey) er det blot blevet til en enkelt sejr, da madrilenerne hjemme slog Granada med 1-0.
 
Skal det blive til en spansk sejr, så skal Atletico lukke ned for Liverpools nærmest ustoppelige offensiv, samtidig med at de får produceret mere end det godt halve mål, som de har scoret i snit på det seneste. Der skal en genistreg til fra Diego Simeone, men det er også set før.
 

Det taler for Liverpool


Formkurven og en nærmest uovervindelig aura, som Liverpool har over sig i denne sæson, taler i den grad for, at Liverpool skal tage sejren på Wanda Metropolitano i Madrid, når de skal forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt til returkampen på Anfield Road.
 
Ni sejre og en uafgjort i deres seneste 10 kampe tyder på, at man skal komme op med noget ekstraordinært, hvis man skal stoppe Liverpool. Odds 12.00 på en Liverpool sejr og en gevinst på op til 600 kr. ved en indsats på blot 50 kr., kan derfor virke som tirsdagens bedste bet.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr Green profitboost - Fordoble din profit: Sådan gør du
næste artikel
Forsikrer din kupon: Få et free bet fra Unibet hvis du taber