nyheder

888sport tilbud: Derbi Madrileno og Monaco mod Juventus

888sport.dk booster odds til de kommende semifinal kampe i fodbold Champions League på tirsdag og onsdag. Bookmakeren som er kendt for at give odds bonus jævnligt på udvalgte kampe giver i denne uges anledning odds bonus til alle nye spillere. På tirsdag vil der for femte gang være Derbi Madrileno i en europæsk tunering. De seneste to gange, har det være finalen hvor Real Madrid gik som vinder. Men hvordan vil det blive denne gang? Holdene som plejer at være på samme niveau har allerde spillet deres to kampe i ligaen. I Santiago Bernabeu blev til et 1:1 uafgjort og efterfølgende til en 3:0 udebane sejr for de kongelige på Vincente Calderon.

 
Dagen efter er det unge franske tophold Monaco som tørner sammen med Juventus Turino. Monaco som har vist sig som yderst effektive og målfarligt vil gøre alt for at komme i finalen som sidst i 2004. Alt i alt to fantastiske kampe i med stor glæde vil se foran tv skærmene.

 
Hos 888sport vil du i denne sammenhæng få et sindssyg godt tilbud som gælder for alle nye kunder og som endda kan kombineres med en dejlig 888sport velkomstbonus. Bookmakeren, 888sport, giver dig bonus på dine odds til begge kampe.

 

888sport tilbud Champions League
© 888sport

 

Gå ikke glip af kontant bonus

Profitboost tilbuddet giver dig chancen for at din gevinst bliver boostet med ekstra kontakt som gevinst. Tilmed dig som ny bruger på hjemmesiden, så snart du valgt en af de nævnte kampe eller kampene som multispil vi du kunne se proftiboost-kuponen på din almindelige spillekupon.

 
For at bruge den, skal du vælge nævnte kamp på din spillekupon, klik dernæst på ”Bonus” og se listen over profitboost-kuponer til rådighed. Vælg derefter den kupon, du vil bruge og angiv værdien af din indsats. Det er meget enkelt og enhver ny spiller burde tage chancen. Der er ingen ulemper og du kan score rigtig store penge.

 

 
Tilbuddet gælder for alle nye brugere på 888sport.dk med en indsats på højest 100 DKK. 888sport giver dig en gevinst på 1400 DKK fremfor de alm. 425 DKK hvis f.eks. Atlético vinder på udebane mod Real Madrid.

 

Få op til 2000 DKK i velkomstbonus!

888sport giver dig et enormt udvalg af opgør døgnet rund. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Hvis du opretter dig som bruger vil du få adgang til et kæmpe marked og altid gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Gå ikke glip af start bonus på hele 100% på dit første indskud. Denne betting bonus kan endda kombineres med den ovenfor nævnte profitboost. Scor maks kasse med de kommende kampe i Champions League.

 

forrige artikel
Derbi madrileño med forhøjede odds hos betfair – op til 14.0
næste artikel
Spil på DBU Pokalen – odds på op til 12.0