nyheder

French Open 2017 bliver skudt i gang hos 888sport

Verdenstoppen i tennis møder op i Paris for at kåre denne års vinder af French Open 2017. For tennisinteresserede er den 24. maj 2015 en speciel dato. Portene til Stade Roland Garros bliver åbnet, og tilskuere fra det meste af verden vil vrimle ind på det ikoniske anlæg i den vestlige del af Paris. Det er her, French Open bliver afholdt. Og den 24. maj 2015 bliver boldene givet op til første runde af årets grand slam-turnering på de røde grusbaner.

 
Vores danske håb Caroline Wozniacki måtte trække sig fra WTA-turneringen i Strasbourg efter nye smerter i ryggen, men der er heldigvis klar til grand slam-turneringen ifølge flere danske medier.

 

888sport Bonus French Open
© 888sport

 

888sport giver superodds

Hos 888sport.dk kan du score helt stor gevinst i anledning af denne års French Open. 888sport booster din gevinst med hele 200%. Det er meget let at deltage og gevinster kan blive tredobbelt. Tilbuddet gælder for alle nye spillere der ikke allerede har oprette sig hos 888sport.dk. Hvis du opretter dig første gang og har vedtaget dit første indskud vil du modtage en profitboost billet omgående. Denne 888sport profitboost billet vil være på 200% og har en gyldighed på 7 dage. Vinder du vil din gevinst blive ganget med tre. Den maksimale indsats ligger på 100 DKK og kan bruges til singler, dobler, tripler osv. men ikke til systemspil.

 

Eksempler på gevinster ved anvendelse af profitboost-kuponer:

  • Et odds på 1.60 boostet med en 50 %-kupon betyder et odds på 1.90.
  • Et odds på 1.35 boostet med en 100 %-kupon betyder et odds på 1.70.
  • Et odds på 10 boostet med en 100 %-kupon betyder et odds på 19.00.
  • Et odds på 3.00 boostet med en 200 %-kupon betyder et odds på 7.00.

 

 
Men hvem vinder denne års tunering? Selvom verdenstoppen i herretennis nu udelukkende består af spillere over 30 år vil der være oplagt til tennis på fantastisk højt niveau. Andy Murray, Novak Djokovic ,Roger Federer, Rafael Nadal og Stanislas Wawrinka er alle meldt klar til at kæmpe om titlen i Paris. På kvindernes side vil vi selfølgig høje med vores danske Caroline Wozniacki som vi krydser finger for kan vende tilbage til verdensniveau og måske endda snupper titlen. Vær med hos 888sport og gå ikke glip af denne unik tennis oplevelse. Opret dig hos 888sport.dk. Som ny kunde får du også fordoblet dit første indskud, når du har spillet for beløbet én gang til mindst odds 1.5 – på et eller flere væddemål, det er op til dig.

 

Få op til 100% som startbonus

888sport giver dig et kæmpe udvalg af sportsgrene og endnu større udvalg af odds. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Hvis du opretter dig som bruger vil du få adgang til et fantastisk marked og altid gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Gå ikke glip af start bonus på hele 100% på dit første indskud. Denne 888sport bonus kan endda kombineres med den ovenfor nævnte tilbud om forhøjede odds. Scor maks kasse med de kommende kampe i Champions League og gå ikke glip af 888sport startbonus på op til hele 2000 DKK.

 

forrige artikel
Spil på Europa League-finalen hos betfair.dk
næste artikel
Bwin lægger op til en sommer fyldt med præmier