nyheder

Weekend Liveboost hos 888sport.dk!

Om ikke længe er der juleaften og hele landet glæder sig frem til de kommende dage. De små ser frem til deres gaver og de større ser frem mod et hav af fremragende fodboldkampe i denne weekend. Optakten på fredag fra Premier League FC Arsenal mod FC Liverpool, en topkamp vi alle ser frem til. På lørdag følger ingen mindre end El Clasico Real Madrid mod FC Barcelona allerede til middagstiden, dernæst et hav af seværdige kampe fra Premier League sidst men ikke mindst afslutter Serie A med Juventus mod AS Roma. Alle kommer i julestemning med dette sindssyg gode fodbold program i denne weekend. Hvad venter du på? Læn dig tilbage og nyd disse unikke kampe fra de europæiske top liga.
Hos 888sport kan du derudover få et rigtig lækkert tilbud som giver dig ekstra glæde i denne weekend. Spil på live-fodbold hver weekend og vinder dobbelt!

Weekend Liveboost på 888sport.dk

888sport som vi jævnligt nævner her på siden er en bookmaker som vi godt kan anbefale. Søger du efter en ny bookmaker? Her på siden sammenligner vi alle bookmaker for at give dig et grundigt overblik over alle bookmaker på det danske marked.
888sport giver unikke tilbud til både nye og eksisterende kunder og har lanceret et fantastik tilbud. Hvis du sammenligner på vores side vil du meget hurtig se at 888sport hører med til de populæreste bookmaker i Danmark. Sammenlign på vores side og få dit eget overblik.

Weekend Liveboost hos 888sport.dk
© 888sport

Spil live-fodbold og vind optil 100%

Hver weekend har du mulighed for at vinde dobbelt, når du spiller live på fodbold fredag, lørdag og søndag. Jo flere live-væddemål du spiller jo større profitboost kan du score!

  • Spil fem live-spil og få en 25 % profitboost-kupon.
  • Spil fem live-spil mere og få en 50 % profitboost-kupon.
  • Spil fem live-spil mere og få en 75 % profitboost-kupon.
  • Spil fem live-spil mere og få en 100 % profitboost-kupon.

Profitboost tilbuddet giver dig chancen for at din gevinst bliver boostet med ekstra kontakt som gevinst. Tilmed dig som ny bruger på hjemmesiden, så snart du valgt en af de nævnte kampe eller kampene som multispil vi du kunne se proftiboost-kuponen på din almindelige spillekupon.

For at bruge den, skal du vælge nævnte kamp på din spillekupon, klik dernæst på ”Bonus” og se listen over profitboost-kuponer til rådighed. Vælg derefter den kupon, du vil bruge og angiv værdien af din indsats. Det er meget enkelt og enhver ny spiller burde tage chancen. Der er ingen ulemper og du kan score rigtig store penge.

Tilbuddet gælder for alle single live-spil á 100 DKK eller mere fra fredag til søndag dog kun fodbold! Min. odds er på 1.50 og profitboost gælder op til 50 DKK pr. kupon!

Få derudover op til 100% i velkomstbonus!

Ønsker du 888sport som ny bookmaker kan vi kun anbefale at du ser nærmere på velkomstbonus fra 888sport. Hvis du opretter dig som bruger har du mulighed for at modtage en eksklusiv velkomstbonus på op til 1000 DKK oveni. Opret dig som bruger på 888sport og indbetal med koden 100BONUS og modtag en 888sport velkomsbonus på 100% op til 1000 DKK. Mere enkelt kan det ikke blive. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger, foretage en indbetaling og spille dit indbetalingsbeløb på et væddemål med odds 1.5 eller mere. Hvad venter du på? Opret i dag og start med at spille hos 888sport.

forrige artikel
Live Free Bet tilbud til kvindehåndbold VM fra Unibet!
næste artikel
Spil Arsenal vs. Liverpool hos bwin.dk!