nyheder

Game, Set and Match hos 888sport.dk

Legendarisk tredje Grand Slam turnering i denne års tenniskalender bliver skudt i gang. Wimbledon Championship eller bare Wimbledon er det eneste Grand Slam turnering på græs og er nok det ældste og prestigefyldteste tennis turnering på verden. Tilskuerne i London kan glæde sig til verdensklasse tennis i to uger. Favoritrollen er åben som længe siden. Hvem kan vinde denne år turnering? Djokovic er ikke på toppen og jagter efter sin form, Nadal som lige har vundet French Open er ikke kendt som at være den bedste på græs og Andy Murray måtte allerde stoppe efter første kamp hos Aegon Championship i Queen’s Club som er kendt som optakt turnering til Wimbledon. Vil dette være chancen for legendariske Roger Federer om at vinde denne titel engang til på sine sidste dage?

 

888sport Wimbledon tilbud
© 888sport

 

Start Wimbledon med et freebet

Hos 888sport.dk kan du score freebet til denne års Wimbledon turnering. Det er meget enkelt og en unik mulighed for at komme godt fra starten. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger på 888sport.dk burde du tage et nærmere gik på dette tilbud. Du kan endda kombinere med den kendte sindssyg høje 888sport velkomstbonus på op til 2.000 DKK.

 
Det eneste du skal gøre for at fat om de 100 DKK som freebet er at oprette bruger på 888sport.dk, indbetale et beløb på mindst 100 DKK med koden WIMDK og spil for de indsatte 100 DKK. Husk at dit væddemål skal placeres på en tenniskamp med minimum odds 1.5 ved Wimbledon 2017. Efterfølgende vil du få din 100 DKK freebet direkte på dit konto.

 

 

Freebet og velkomstbonus

Hvem kan kåre sig til Wimbledon vinder 2017? Verdenstoppen i herretennis har ikke vist sig i topform i de seneste par uger og de har været langt tid siden at spillerene har været så tæ på hinanden. Bliver det Andy Murray, Novak Djokovic ,Roger Federer eller Rafael Nadal som alle er klar til Wimbledon 2017 i London. Vær med hos 888sport og gå ikke glip af denne unik tennis oplevelse. Opret dig hos 888sport.dk. Som ny kunde får du også fordoblet dit første indskud, når du har spillet for beløbet én gang til mindst odds 1.5 – på et eller flere væddemål, det er op til dig. Det bedste er du kan kombinere freebet tilbuddet med den kendte velkomstbonus på op til 2.000 DKK. Opret dig i dag få freebet med koden WIMDK og få yderligere 100% som velkomstbonus.

 

Få op til 100% som startbonus

888sport giver dig et kæmpe udvalg af sportsgrene og endnu større udvalg af odds. Der findes hundredvis spil på resultat, ciffertips, målscorer m.m. Hvis du opretter dig som bruger vil du få adgang til et fantastisk marked og altid gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Gå ikke glip af start bonus på hele 100% på dit første indskud. Denne betting bonus kan endda kombineres med den ovenfor nævnte tilbud om forhøjede odds. Scor kassen med de kommende tennis kamp og glæd dig til de kommende fodbold kamp i Champions-og Europa League og gå ikke glip af 888sport startbonus på op til hele 2000 DKK.

 

forrige artikel
Betfair tilbud: Spil på FC Midtjylland Europa League
næste artikel
Bwin Predictor – denne gang til Confed Cup finalen