nyheder

Få odds 10.00 på både AaB og AGF med Mr. Green

For anden gang på under en uge tørner AaB og AGF sammen i den jyske klassiker. Denne gang gælder det pokalturneringen, hvor de to traditionsklubber tørner sammen i semifinalen og en duel om den ene plads i pokalfinalen.
 
I weekenden endte det med en overbevisende 3-1 sejr på udebane til AGF, hvorved de nu har vundet de seneste fire kampe med en samlet målscore på 9-1. Med andre ord, der venter AaB en meget svær opgave, hvis de skal være det ene hold i pokalfinalen.
 
Oddsene er både høje og tætte forud for kampen, men dine odds kan faktisk blive endnu højere. Mr. Green er nemlig ude med et odds boost, der sikrer dig odds 10.00 på begge hold i semifinalen.
 
Odds boostet er et alternativ til den normale Mr. Green bonus, så den er kun tilgængelig for nye spillere hos Mr. Green.
 

Mr Green odds boost AaB - AGF pokalsemifinale
© Mr. Green

 

AGF har overtaget


AGF har i de seneste kampe mod AaB haft overtaget, hvilket har kastet klare sejre af sig. Mens AGF holder tredjepladsen, muligheden for bronzemedaljerne og Europa League-kvalifikationen, så kan pokalturneringen meget vel være AaB’s eneste chance for at få noget mindeværdigt med fra sæsonen.
 
Det er derfor en kamp for nordjyderne, hvor de har alt at vinde og intet at tabe. På trods af det markante overtag i resultaterne, så er AGF langt fra storfavoritter. Uden oddsboostet hedder oddsene nemlig odds 2.70 på en AaB-sejr, odds 3.30 på uafgjort (efter 90 minutter) og odds 2.50 på en AGF-sejr.
 
Ser vi på oddset hos bookmakerne, så er der denne gang en større tiltro til under 2,5 mål, end der var i weekendens kamp. Kampens betydning og chancen for forlænget spilletid gør, at ingen af holdene fra starten af er tvunget frem i en satsning. Men hvis der skal være få mål, kræver det i den grad en stærkere indsats af AaB-defensiven.
 

 

Sådan får du odds 10.00 på AaB og AGF


Hvis du gerne vil have det høje odds boost på pokalsemifinalen, så skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Mr. Green
  2. Opret en spillekonto
  3. Placer et væddemål på op til 50 kr. på at enten AaB eller AGF vinder kampen

 
Hvis du rammer den rigtige vinder af pokalkampen, så booster Mr. Green dit odds op til odds 10.00. Det betyder, at du har muligheden for at vinde op til 500 kr., hvis du kan ramme den rigtige vinder af pokalsemifinalen mellem AaB og AGF.
 
Oddsene er opdateret onsdag den 10. juni kl. 13:00. Spil ansvarligt. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Pokalsemifinale: Scor et 49 kr. freebet med ComeOn
næste artikel
Mr. Green gør det igen: Odds 10.00 på Brøndby og AGF