nyheder

Odds boost: Få odds 8.00 på AaB-sejr mod FCK med Mr Green

Superligaen er tilbage – og det er en rigtig god nyhed for alle os der elsker betting i Danmark. Onsdag tager AaB hjemme i Aalborg imod FC København i en forårspræmiere, der i den grad kan blive en spændende og intens affære. Mr Green byder Superligaen velkommen tilbage med et vaskeægte odds boost på kampen. Og det er et ganske fornuftigt et af slagsen!
 

Mr green oddsboost aab fck
© Mr Green

 

Sådan får du hele odds 8.00 på AaB-sejr

Hvis du ikke allerede er spiller hos Mr Green, så kan du gøre brug af en alternativ Mr Green bonus, hvor du kan få et forhøjet odds på at AaB napper alle tre point mod de løverne fra hovedstaden. Oddset på en AaB-sejr er på 3.30 uden odds boost, men efter bonussen her, kan du få hele odds 8.00 på en AaB-sejr. Du får altså dine penge otte (8) gange igen, hvis Hele Nordjyllands Hold går fra banen tre point rigere. Du skal blot følge disse trin, for at modtage dit odds boost:
 

  1. Opret en konto hos Mr Green
  2. Spil maks. 50 kr. på en AaB-sejr over FCK
  3. Modtag en ekstra høj gevinst, hvis bettet går hjem

 
Vær opmærksom på, at dit boostet odds først bliver vist på kuponen, når den er placeret. En eventuel boostet gevinst bliver udbetalt kontant, og har ingen omsætningskrav. Det er altså ikke helt dårligt!
 

 

To jævnbyrdige hold står overfor hinanden i forårspræmieren

Det er ingen hemmelighed, at det stadig er meget i hele Superligaen. Intet hold er for alvor stukket af, og det bevises ved, at der kun er syv point fra 6. pladsen op til toppen. Det er FC Midtjylland der lige nu topper ligaen, mens FCK huserer på sjettepladsens, mens onsdagens modstander ligger lige akkurat under med et enkelt point. Det er altså derfor to jævnbyrdige mandskaber der går på banen i Aalborg onsdag, hvor det dog er Københavnerne der har den bedste form. Hovedstadsklubben har fået en kaotisk start på sæsonen, men efter en række fine sejre før pausen, haler løverne ind på klubberne i toppen.
 
Aalborggenserne havde derimod en rigtig god start på sæsonen, men har på det seneste været i en mindre spillemæssig krise. Med kun en enkelt sejr i fem kampe inden vinterpausen, har Aalborggenserne i den grad brug for at vise form, og med en ny og ung træner, kan der sagtens være noget spændende i gærde i det nordjyske. AaB ansatte som bekendt den unge spanier Martí Cifuentes, der senest har stået i spidsen for norske Sandefjord, hvor han i den grad har imponeret med sin Cruyff-filosofiske tiki-taka-bold og pasningsstærke boldomgang. Det er spændende hvad den uerfarne, omend imponerende skolet, unge spanier kan tilføje et nordjysk mandskab med spændende spillere. Nu venter altså en af de helt store opgaver, når FCK drager mod det nordjyske onsdag.
 
God fornøjelse med kampen, og husk at du altid kan finde en masse oddsbonus til spændende kampe her på siden.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
VM-finale: Få de bedste odds på Danmark – Sverige og 2 bonusser
næste artikel
Superligaen er tilbage: Få 11 odds boosts med OnsideBetting