nyheder

Superligaen genstartes med boostet odds hos Mr Green

De danske superligaklubber har kunne se spændt og sitrende til, da Bundesligaen for to runder siden blev genstartet efter godt to måneders uforudset pause. Men nu er det altså de danske klubbers tur til at trille bold igen, når Superligaen atter kan fortsætte på de danske grønsværene rundt om i landet. Superligaen skydes i gang med lokalopgøret mellem AGF og Randers FC, og Mr Green fejrer genåbningen med en ganske fornuftig betting bonus.
 
Lokalopgøret mellem AGF og naboerne fra Randers FC har ellers ladet vente længe på sig, da opgøret oprindeligt skulle have været forårspræmieren for begge hold. Kampen blev dog udsat, da banen på Ceres Park endnu ikke kunne gennemføre opgaven at huse to Superligahold, og dermed skulle kampen gennemføres på et andet tidspunkt. I mellemtiden måtte samtlige superligahold gå i dvale og vente på, at få grønt lys til at forsætte. Det grønne lys er givet nu, og dermed kan “forårspræmieren” i 21. spillerunde for AGF og Randers FC gennemføres på Ceres Park
 

Få boostet odds på AGF som sejrsherre


Som nævnt byder Mr Green Superligaen velkommen tilbage med et oddsboost til lokalopgøret. Nye spillere hos Mr Green kan altså score en ekstra høj gevinst, hvis AGF går sejrsrigt fra Ceres Park torsdag aften. Mr Green har forhøjet oddset på AGF som vinder fra 2.15 til hele 10.00!
 

 
For at kunne gøre brug af tilbuddet, skal du gøre følgende:

  1. Opret dig som ny spiller hos Mr Green
  2. Spil på at AGF slår Randers FC
  3. Spil maks. 50 kr. på bettet
  4. Få odds 10.00 hvis AGF slår Randers FC

Husk også, at du kan sikre dig en Mr Green velkomstbonus, hvis du er ny spiller.
 

AGF Randers FC odds boost Mr Green
© MR GREEN

 

AGF ligger lunt i top 6 feltet, men faren lurer


Det aarhusianske hold, der i den grad igen er at finde i toppen af dansk fodbold, ligger lige nu på en tredjeplads med 6 point ned til Randers FC på syvendepladsen. Det er umanerligt tæt i toppen, og alle holdende vil kæmpe alt hvad de har for at sikre sig en top 6 plads, og dermed en billet til mesterskabsslutspillet. Slår AGF Randers torsdag, vil De Hvi’e hive sig op på 43 point og dermed fire point foran Brøndby IF, der også bejler til tredjepladsen. Skulle Randers dog trække tre point hjem, vil der blive rystet godt og grundigt i bukserne oppe i Aalborg, da Randers FC dermed vil hente ind på AaB, der lige nu har den sidste plads i mesterskabsslutspillet med 37 point – dog med en bedre målscore.
 

Et normalt velbesøgt lokalopgør


Hvis man har fulgt lidt med i hele genåbningen i Danmark, så bør det ikke komme som et chock, at de resterende kampe i Superligaen bliver spillet uden tilskuere. Bundesligaens to sidste runder har vist, at der sagtens kan spilles god og underholdende fodbold uden tilskuere, men at der selvfølgelig mangler den specielle stemning og intensitet, som et fyldt tribuneafsnit kan skabe – til last for både spillere og seere hjemme bag TV skærmen. Lokalogøret mellem AGF og Randers FC hiver normalt mange tilskuere til, men i denne omgang må de aarhusianske og randrusianske tilskuere altså nøjes med sofaen hjemme i privaten. En kedelig faktor, vi måske skal vende os til bliver en realitet i lang tid.
Men lad os dog ikke dvæle ved det negative. Superligaen er tilbage!
 
Kampen bliver spillet torsdag d. 28. maj klokken 19.00 på Ceres Park.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Få 100 kr. live bet uden indbetaling på Superligaen
næste artikel
550 kr. risikofrit på Esbjerg-AaB – Sådan får du det