nyheder

Scor odds boost på Real Madrid: Få odds 2.00 ved scoring

Har Real Madrid været blandt de faste valg på dine betting apps på det seneste, så har det sandsynligvis gjort ondt på din bankroll.
 
Real Madrid befinder sig mildest talt i en mindre formkrise, hvor ikke mindst pokalnederlaget til Alcoyao fra den tredjebedste række har vist, at madrilenerne er langt fra fordoms styrke.
 
Med blot en sejr i de seneste fem La Liga-kampe har Real Madrid måtte se bysbørnene fra Atletico Madrid rykke fra i toppen af tabellen.
 
Et pointtab mod nedrykningstruede Alaves er derfor noget, der for alvor ikke må ske, hvis Real Madrid skal bevare muligheden for at fravriste Atletico Madrid førstepladsen.
 

Betfair odds boost
© Betfair

 

Boost dit odds på Alaves – Real Madrid

Betfair er på banen med et alternativ til deres startbonus på kampen mellem Alaves og Real Madrid. Her kan du som ny Betfair-spiller lige nu få et odds boost på over 0,5 mål i kampen, hvor oddset er boostet fra odds 1.005 til odds 2.00.
 
Hvis du vil booste oddset på over 0,5 mål i kampen, så skal du bruge denne Betfair bonuskode: ZFBQAG og gøre følgende:
 

  1. Gå ind på Betfair Sportbook
  2. Tilmeld dig og brug Betfair bonuskoden ZFBQAG
  3. Spil på over 0,5 mål i kampen Alaves – Real Madrid
  4. Spil op til 300 kr.

 

 
Bliver der scoret i kampen, så udbetaler Betfair din indsats kontant, mens gevinsten fra det forhøjede odds bliver udbetalt som et free bet, som skal spilles til minimum odds 1.50 indenfor 90 dage.
 

Alaves – Real Madrid odds historik

Alaves har det faktisk med at drille Real Madrid, når de to hold er tørnet sammen i La Liga. Senest blev det til en sejr på 2-1 til Alaves, da de spillede tidligere på sæsonen.
 
I forhold til det forhøjede odds fra Betfair, så er det relevant at se på, hvor tit kampene er målfattige eller målløse, når Alaves og Real Madrid mødes.
 
Her er blot et enkelt ud af de sidste 20 kampe endt målløst – og det var tilbage i 2001. Tendensen er oftest, at der kommer mellem tre og fire mål i kampene mellem Alaves og Real Madrid.
 
Er du ude i et vinderspil, så taler historikken for en Real Madrid-sejr. Real Madrid har vundet otte ud af de sidste 10 indbyrdes opgør. Af de sidste 20 kampe er der kun en enkelt af kampene, der er endt uafgjort.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få et 100 kr. risikofrit spil på Liverpool – Burnley
næste artikel
Danmark – Egypten: Her får du de bedste odds