nyheder

Unibet APRILSNAR? Nej, få odds boost på 10 kampe!

Foråret er for alvor over os og traditionen tro byder 1. april på et væld af sjov og spas når vi alle bliver forsøgt narret af Aprilsnarren. Hos bookmakeren Unibet mener de det dog alvorligt, når de på hele 10 forskellige fodboldkampe tilbyder forhøjede odds til alle deres kunder. Det kan med andre ord blive dig der snører dem på den traditionsrige forårsdag, 1. april.

Få Unibet odds boost 2016 © Unibet

Den kommende weekend byder på et sandt overflødighedshorn af fodboldmæssige godbidder for fans af såvel dansk som international fodbold. Særligt lørdagen byder på storkamp når traditionsopgøret ”El Clasico” løber af stablen i den spanske La Primera Divicion. Kampen mellem Barcelona og Real Madrid er blot én af de kampe som du kan få forhøjede odds til. Se nedenfor en samlet oversigt over hvilke kampe – samt hvor flot dine odds bliver forhøjet:

oversigt Unibet odds boost 2016

© Unibet

 

Fakta om kampagnen!

  • Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig denne kampagne!
  • Unibet booster odds på hele 10 kampe
  • Dette er et rigtigt boost og ikke et bonus boost – altså er der ikke gennemspilningskrav på gevinsterne.
  • Og nej – Unibet laver ikke sjov med dig! Det er ikke en aprilsnar J

Unibet er en af Danmarks mest populære bookmakere og du kan læse meget mere om dem og andre danske bookmakere i vores store odds bonus sammenligning lige her!

Opret dig og få en fin bonus

Når du opretter dig som ny kunde hos Unibet bliver du i dén grad forkælet af denne bookmaker. Du får naturligvis de gode høje odds og en uovertruffen kundeservice hos Unibet – men ikke nok med det. Når du som ny kunde foretager din første indbetaling kan du få den fantastiske Unibet velkomstbonus på op til 1500 kr. Dermed er der mange gode grunde til, at oprette en konto hos Unibet! Du ønskes held og lykke med dine odds væddemål!

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair tilbud: Odds boost på Skotland Vs DK
næste artikel
888Sport tilbyder kæmpe odds på El Clásico - Vind stort nu!