nyheder

Forhøjede odds: Få odds 2.00 på Arsenal – Man U med Betfair

To af Premier Leagues mest formstærke mandskaber tørner sammen på Emirates, når Arsenal tager imod Manchester United.
 
Det er uden tvivl også nok den fodboldkamp i weekenden, der vil få mest opmærksomhed, når det gælder betting i Danmark.
 
Der er selvfølgelig også en odds bonus at hente i den forbindelse, da Betfair er ude med et odds boost på et bestemt spil på netop Arsenal – Manchester United.
 

Betfair odds boost
© Betfair

 

Boost dit Arsenal – Man U odds: Sådan gør du

Nye spillere får tilbudt en alternativ Betfair velkomstbonus i forbindelse med Arsenal – Manchester United. I stedet for den traditionelle Betfair bonus. Her kan nye spillere få et forhøjet odds på over 0,5 mål i kampen. Oddset er her forhøjet fra 1.01 til odds 2.00.
 
Spiller du her op til 300 kr. over 0,5 mål i kampen mellem Arsenal og Manchester United, så forhøjer Betfair oddset efter spillets afslutning.
 

 
Bliver der scoret over 0,5 mål i kampen, så bliver din indsats, de op til 300 kr., udbetalt kontant til din Betfair-konto, mens gevinsterne fra det forhøjede odds bliver udbetalt som et gratis spil.
 
Du har efterfølgende god tid til at spille dit gratis spil. Det skal blot være spillet til minimum odds 1.50 indenfor 90 dage.
 

United er favoritter, men Arsenal driller

Hvem skal du sætte din startbonus på – og hvad siger historikken mellem Arsenal og Manchester United?
 
Selvom Manchester United løb ind i et dumt pointtab mod bundproppen Sheffield United, så er Arsenal og Manchester United to af Premier Leagues mest formstærke hold.
 
Arsenal har her fire sejre og en uafgjort i de seneste fem kampe, mens Manchester United har tre sejre, en uafgjort og et nederlag i de seneste fem kampe.
 
Indbyrdes ser kamphistorikken dog noget ensidig ud, når vi holder fokus på de seneste fem kampe. Her siger statistikken 3-1-1 i Arsenals favør.
 
Her har Arsenals defensiv, tro det eller ej, i den grad været et problem for Manchester United, der blot har scoret et mål i de seneste fire kampe mod Arsenal.
 
Manchester United er dog stadig små favoritter i opgøret. Betfair giver her odds 2.40 på en Manchester United-sejr, mens en sejr til værterne fra Arsenal giver odds 2.80.
 

Spil med via mobilen

Betfair er blandt de bookmakere, der har en odds app. Du kan finde Betfairs betting app og mange andre i vores oversigt over betting apps.
 
Betting apps er beregnet til at gøre det lettere for spillerne at sætte spil hurtigt. De er derfor oplagte til live spil i løbet af kampene.
 
Oddsene er opdateret fredag den 29. januar kl. 10:30. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Forhøj dine odds på dansk-fransk VM-finale med Bwin
næste artikel
VM-finale: Få de bedste odds på Danmark – Sverige og 2 bonusser