nyheder

Spil Arsenal vs. Liverpool hos bwin.dk!

Spil hos bwin.dk og scor super lækkert Price Boost til Premier League kampen mellem FC Arsenal og FC Liverpool på fredag! Er du på udgik efter en ny bookmaker? Gider du prøve en ny bookmaker for at få ekstra i kassen i kampen mellem de to stormagter Arsenal og Liverpool? Prøv at se nærmere på vores sammenligning af odds bonusser. Vi ser på alle bookmaker fra det danske marked og skriver detaljeres om deres tilbud, indbetalingsmåder og bonuskrav. I denne sammenhæng har Bwin lanceret et tilbud som næsten er enestående om som må uden tvivl kan kalde for unikt. Bwin som helt klar tæller vores foretrukken bookmaker har et hav af gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, derudover mange gode odds og et seværdigt program af live sportsbegivenheder som kan ses fra hele verden på bwin.dk. Dette tilbud er dog utroligt og dedikeret til alle dem der går op i nævnte kamp.
 

Arsenal vs. Liverpool Price Boost
© Bwin

Hvem vinder på fredag?

Optakten på denne vilde fodbold weekend enden jul kommer fra Emirates Stadium hvor ingen mindre en Liverpool gæster Wengers mandskab. Vi ser frem mod en kamp er byder på top fodbold. Selvom holdene kun ligger nummer 4 og 5 er begge kendt for deres hurtig spil og både Wenger og Klopp er vandt til at spille offensivt. Hvem vinder topkampen og hvem kan holde kontakten til toppen? Spil på enten Arsenal eller Liverpool og få fantastisk Price Boost hos bwin.dk. Vinder dit hold vil du modtage en stor ekstra gevinst som FreeBet. Spiller du f.eks. på Arsenal vil du få en odds på hele 6.5 fremfor de almindelige 2.25. Hvis du satser på udeholdet, Liverpool, får du endda odds på hele 7.5 fremfor de almindelige 2.85.
 
Bwin Price Boost er et rigtig godt tilbud som vi ellers ikke er vandt til at finde. Opret i dag og nyd dette tilbud og alle de andre fordele som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Alligevel er tilbuddet seværdig og hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette. Opret i dag og tag brug af dit Price Boost bonus!
 

 

På den måde deltager du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til enten FC Arsenal eller FC Liverpool.
  3. Vinder dit hold får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Weekend Liveboost hos 888sport.dk!
næste artikel
Spil El Clasico med odds bonus hos betfair!