nyheder

Spil Arsenal vs. Tottenham med Price Boost hos bwin.dk!

Playoff kampen er overstået og glæden er stadig stor i de nordiske lande. Efter at svenskene kom videre mod Italien, blev det til en dansk stor sejr mod Irland som betød kvalifikation til VM 2018 i Rusland. Nu gælder det dog igen klubfodbold. Hos Bwin.dk kan du få Price Boost på kommende Premier League kampen mellem Arsenal og Tottenham. Hvem vinder dette topopgør? Kan Christian Eriksens Spurs vinde mod braget på Emirates Stadium mod Arsenal? Som ny spiller kan du nyde godt af bwin´s Price Boost tilbud til dette London Derby. Spil et væddemål på de eksisterende odds på sejr til enten Arsenal eller Tottenham og vil modtage ekstra gevinst hvis dit hold vinder!
 
Overvejer du ny bookmaker? Prøv at se nærmere på vores sammenligning af odds bonusser. Vi ser på alle bookmaker fra det danske marked og skriver detaljeres om deres tilbud, indbetalingsmåder og bonuskrav. Bwin som helt klar tæller vores foretrukken bookmaker har et hav af gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, derudover mange gode odds og et seværdigt program af live sportsbegivenheder som kan ses fra hele verden på bwin.dk. Hvad venter du på?
 

Arsenal vs. Tottenham Price Boost
© Bwin

 

Forsætter Christian Eriksen?

Denne uge er det ingen mindre kamp end braget mellem de to ærkerivaler Arsenal og Tottenham. Selvom vi selvfølgelig holder lidt mere med Tottenham pga. af vores danske Christian Eriksen er det en utrolig seværdig kamp med to verdensklasse hold. Spil på enten Arsenal eller Tottenham og få fantastisk Price Boost hos bwin.dk. Vinder dit hold vil du modtage en stor ekstra gevinst som FreeBet. Spiller du f.eks. på Arsenal vil du få en odds på hele 6.0 fremfor de almindelige 2.45. Hvis du satser på Tottenham får du endda odds på hele 7.0 fremfor de almindelige 2.70.
 
Bwin Price Boost er et rigtig godt tilbud som vi ellers ikke er vandt til at finde. Opret i dag og nyd dette tilbud og alle de andre fordele som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Alligevel er tilbuddet seværdig og hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette. Opret i dag og tag brug af dit Price Boost bonus!
 

 

På den måde deltager du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til enten Arsenal eller Tottenham.
  3. Vinder dit hold får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Spil Irland vs. Danmark og scor utrolig odds bonus
næste artikel
Spil risikofrit på Superliga eller NordicBet Liga!