nyheder

Australian Open 2020: Få 50 kr. freebet hver dag i turneringen

Australian Open er altid garant for spændende kampe, utrolige overraskelser og følelsesladende øjeblikke. Der er fuld gang i dette års Australian Open, og præcis som historien vil det, har turneringen også i år hele pakken. Læs med her, hvor vi har fundet en fantastisk odds bonus til dig!
 
Det er formentlig ikke gået nogens næse forbi, tenniselsker eller ej, at Caroline Wozniacki trak stikket efter nederlaget til Tunesiske Ons Jabeuer. Hele Danmarks Miss Sunshine havde på forhånd udnævnt denne turnering som sin sidste i karrieren, og det var derfor naturligt, at kampen mod tuneseren blev hendes endegyldige farvel. De fleste tenniselskere, og nok også hovedpersonen selv, havde håbet at se Caroline spille en sidste gang mod den legendariske Serena Williams. De to tenniskvinder er som bekendt rigtigt gode venner, og at de to kunne mødes i Carolines måske sidste kamp i karrieren, stod nærmest skrevet i stjernerne. Sådan skulle det ikke blive. Caroline tabte i tredje runde – hvilket Serena Williams noget overaskende også gjorde.

 

Australian Open 2020 Bwin tilbud
© Bwin

 

Spændende kampe

Selvom det er slut for Miss Sunshine, er det heldigvis ikke slut for de resterende spillere i turneringen. Der er et hav af spændende kampe tilbage, før turneringen slutter søndag 2. februar. I mændenes turnering måtte den fjerdeseedede russer Daniil Medvedev se sig slået ud af schweiziske Stanislas Wawrinka i fjerde runde. Russeren havde ellers håbet, at denne Australian Open kunne sikre ham sin første grand slam-turnering.
 
Hos kvinderne er den rumænske stjerne Simona Halep klar til kvartfinalen, efter hun besejrede belgiske Elise Mertens efter to sæt natten til mandag. Simona Halep, der er fjerdeseeded, skal møde estiske Anett Konteveit i kvartfinalen. Simona Haleps hidtil bedste resultat ved Australian Open er en andenplads, hvor hun måtte se sig besejret af netop Caroline Wozniacki.
 
Der er garanti for masser af spænding i resten af turneringen, og derfor har vi fundet et fremragende tilbud frem til dig, hvis du vil spille på de resterende kampe i turneringen. Bwin giver nemlig lige nu 50 kr. i freebet hver dag i turneringen!
 

Få hver dag 50 kr. i freebet til Australian Open 2020

Du har muligheden for at optjene 50 kr. i freebet hver eneste dag i resten af turneringen. Bwin har nemlig fundet en af de helt gavmilde kampagner frem – så følg med her for at se, hvordan du optjener freebets hver dag:

  1. Opret dig som kunde hos Bwin
  2. Spil min. 200 kr. til odds 2.00 eller over på Australian Open 2020
  3. De valgte spil skal placeres og afgøres samme dag
  4. Optjen 50 kr. freebet når væddemålet er afgjort

 
Du kan altså gøre brug af tilbuddet hver dag i turneringen, og du kan dermed optjene 50 kr. freebet hver dag! Turneringen slutter den 2. februar.
 

Husk din 100% velkomstbonus

Hvis du ikke allerede er kunde hos Bwin, så husk at du kan benytte dig af en Bwin bonus når du opretter dig. Bonussen består af 100% af din første indbetaling på minimum 100 kr. og maksimum 500 kr. Du får altså fordoblet din første indbetaling, når du opretter dig!
 
OBS: Du skal spille din Bwin velkomstbonus 10 gange til minimum odds 1.70 for at kunne indfri gennemspilskravet til den. Din egen indbetaling behøver du ikke at gennemspille.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
ComeOn: Scor 5 free bets til Australian Open
næste artikel
Nordicbet: Få din gevinst udbetalt på 15 minutter