nyheder

Barcelona – PSG: Få odds 2.00 på over 0,5 mål med Betfair

Årets første Champions League-kampe står for døren, når verdens bedste klubber tager hul på knockoutkampene og Champions League 2020/2021 ottendedelsfinalerne.
 
I den anledning er det muligt at få fingrene i en Betfair bonus, hvor der skal skrives Champions League-historie, hvis man ikke skal vinde.
 
Betfair tilbyder lige nu nye spillere et forhøjet odds som velkomstbonus. Her booster Betfair oddset på over 0,5 mål i kampen fra odds 1.005 til odds 2.00.
 

Champions League odds betfair barca psg
© Betfair

 

Sådan får du odds 2.00 på Barcelona – PSG

Skal du have det forhøjede odds på 2.00 på over 0,5 mål i kampen mellem FC Barcelona og PSG hos Betfair, så skal du gøre sådan her:
 

  1. Tilmeld dig hos Betfair
  2. Brug bonuskoden ZFBQAJ når du opretter dig
  3. Spil op til 300 kr. på over 0,5 mål på Betfair Sportsbook
  4. Det forhøjede odds bliver pålagt dit spil efter afslutningen
  5. Se kampen og få din gevinst, hvis der bliver scoret

 

 
Bliver der scoret over 0,5 mål i Barcelona – PSG, så udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, mens gevinsterne fra det forhøjede odds bliver udbetalt som et freebet. Freebettet skal spilles indenfor 90 dage på Betfair Sportsbook til minimum odds 1.50.
 

Barcelona – PSG odds historik

Hvad er chancerne for at vinde på dette odds bonus fra Betfair? Historikken taler sik klare sprog: du taber kun, hvis der bliver skrevet historie på Camp Nou, når Barcelona og PSG mødes i den første ottendedelsfinale i Champions League.
 
I de foregående 10 Champions League-møder mellem FC Barcelona og PSG er kampene nemlig aldrig endt målløse.
 
Hjemmebanen plejer at være en afgørende faktor i, hvem der vinder. Seks ud af de 10 Champions League-kampe mellem Barcelona og Paris SG er endt med en hjemmebanesejr, mens tre er endt uafgjort.
 
Kun en enkelt gang har udebaneholdet vundet. Det var, da Barcelona vandt 1-3 i Paris tilbage i 2015.
 

Hvad kan PSG uden Neymar?

Det er den tid på året, hvor afgørelsens time nærmer sig i Champions League. Det er også den tid på året, hvor Neymar er ude med en skade.
 
Paris til kampen ramt af en række skader – og her tæller skadeslisten både Neymar og Di Maria, mens Barcelona er uden danske Martin Braithwaite.
 
Med fraværet af Neymar hviler håbet i Paris på skuldrene af Kylian Mbappe. Netop Neymars fravær kan være det, der skal til, for at Messi og tropperne kan spille sig videre i turneringen.
 
Opgaven i La Liga ser svær ud for Barcelona, der har otte point op til Atletico Madrid, der endda har spillet en kamp færre. Så Champions League kan meget vel være Messis sidste chance for at få et trofæ med Barcelona, hvis han vælger at forlade klubben efter denne sæson.
 
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få tidlig gevinst udbetalt på kun 15 minutter med NordicBet!
næste artikel
Vælg selv din vinder og få oddsboost på Barca-Paris St. Germain