nyheder

Er du klar til FC Bayern vs. Liverpool?

Et hav af overraskelser har vi allerede set i denne omgang af UEFA Chanpions League ottendedelsfinalerne. Ajax vandt på udebane i Madrid og Manchester United slog stenrige Paris på udebane og er klar til næste runde. I denne omgang ser vi på en kamp som nok mange ser frem mod. Spil med din Mr Green betting bonus på kommende kamp mellem FC Bayern og Liverpool på onsdag. Hvem går videre til næste runde og hvem mp nøjes med den hjemmelige liga. Begge hold er absolute top hold og vi glæder os til denne kamp. Som ny kunde har du hos Mr Green mulighed for at få boostet dine odds hvis du spiller på en Liverpool sejr mod Bayern München! Tror du at Jürgen Klopps mandskab vinder? Opret dig i dag og få din odds bonus!
 

Bonus odds Mr. Green Liverpool vs Bayern
© MrGreen

 

Kan Liverpool vinde i München?

En kamp som vi ser med glæde imod. To absolutte tophold møder op mod hinanden for at se hvem der booker billet til næste runde. FC Bayern som er tilbage på første pladsen møder en gammel kending med fortid fra Bundesliga. Jürgen Klopps Liverpool er i god form og har uden tvivl evnen til at gå hele vejen i år. Vi ser frem mod denne kamp og ser på dagens tilbud fra Mr. Green. Som ny kunde har du mulighed for at få forhøjede odds hvis Liverpool slår Bayern. Kampen spilles på onsdag, kl. 21.00 dansk tid i Allianz Arena i München!
 
Dagens Mr Green bonus giver dig mulighed for at score forhøjede odds på en sejr af Liverpool i München mod den tyske rekordmester. Du skal ikke gøre meget for at deltage. Tilbuddet gælder fra d. 08.03.2019 og frem til kampstart, kl. 21.00 onsdag d. 13.03.2019.Placér et væddemål på maksimum 50 kr. (boostet odds 10.00) på sejr til Liverpool mod Bayern München for at kvalificere til dette tilbud. Det maksimale spil er på 50 kr. til Liverpool sejr.
 
Sådan gør du:

  • Opret dig hos Mr Green!
  • Spil på en sejr til Liverpool vs. Bayern for 50 DKK
  • Få odds 10.0 hvis dit bet vinder

 
Husk: Nye spillere som endnu ikke har indløst velkomsttilbud er kvalificeret til både velkomsttilbud samt dette tilbud. Det vil sige du kan gavne dobbelt få både forhøjede odds på en Liverpool sejr og velkomstbonus på op til 500 DKK. Få 100% af din første indbetaling som et freebet UDEN gennemspilningskrav på dine gevinster. Hvad venter du på?
 

Velkomstbonus på 500 DKK hos Mr Green!

Er du mere til velkomstbonus end til engangsbonus eller risikofrit spil? Hos Mr. Green kan du få en god velkomstbonus som giver dig gratis spil på op til 500 DKK. Du skal du blot indbetale og spille dit første væddemål for dit minimum indskud på 150 DKK til min. 1.80. Efterfølgende modtager du din bonus på samme beløb uden yderligere gennemspilningskrav. Spiller du for mere end 500 DKK modtager du kun din 500,00 kr.! Indbetal og spil dit beløb på et sportsvæddemål og få 100% som gratis spil efterfølgende som bonus! Gå ikke glip af din Mr Green bonus på op til 500 DKK!
Hvad venter du på? Opret med det samme og få din odds bonus!
 

Om forfatteren

forrige artikel
El Clásico med super odds!
næste artikel
Spil 50 DKK og vind på FC Bayern vs. Liverpool!