bet365 nyheder

EM 2020: Odds og optakt til Belgien – Portugal med Bet365

Belgien og Portugal skal dyste mod hinanden i en af de mest højprofilerede ottendedelsfinaler i UEFA EM 2020. Belgierne kom let og elegant igennem gruppespillet med tre sejre og sikrede sig dermed førstepladsen i gruppe B. Verdens nummer et var et af de tre hold – sammen med Italien og Holland – der sluttede gruppespillet med en 100% sejrsrate.

Portugal blev nummer tre i en pulserende finale i gruppe F og gik videre til denne runde – som det bedste hold på tredjepladsen. Portugal er stadig blandt favoritterne til at vinde det hele, hvis man kigger på nuværende EM 2020 odds. Kan Cristiano Ronaldo og co. gøre det igen?

Bet365 har odds 11.00 på Portugal til at genvinde EM trofæet, men her i artiklen vil vi fokusere på gældende Bet365 odds for ottendelsfinalen mellem Belgien og Portugal.

Bet365 odds på Belgien – Portugal

Er du så heldig at have en betting bonus til Bet365, så er der uden tvivl en lang række spændende odds på Belgien – Portugal, som du kan overveje.

Vi har samlet en række udfald i kampen med dertilhørende odds fra Bet365, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor du skal placeret dit væddemål. En sejr til Belgien kvitteres med odds 2.45, sejr til Portugal giver 3.00 mens et uafgjort resultat giver odds 3.00.

Bet365 ser altså Belgien som snævre favoritter i et ellers stjernespækket opgør. Vi lægger især mærke til scenariet “Begge hold scorer” til odds 1.83. Vi ser det som ganske sandsynligt, givet at målfarlige stjerner som Lukaku, De Bruyne og Cristiano Ronaldo alle træder ind på Estadio de La Cartuja i Sevilla på søndag.

Udfald i kampenOdds
Belgien vinder2.45
Uafgjort3.25
Portugal vinder3.00
Belgien går videre1.75
Portugal går videre2.00
Belgien -1,54.80
Portugal +1,51.17
Over 2,5 mål i kampen2.10
Under 2,5 mål i kampen1.72
Begge hold scorer1.83
Begge hold scorer ikke1.83
Lukaku scorer2.25
Ronaldo scorer2.50

Få op til 1.000 kr. i velkomstbonus hos Bet365

Er du ikke allerede kunde hos Bet365, så har du en af markedets største bonusser til gode. I Bet365 odds bonus, kan du nemlig få op til 1000 kr. i væddemålskreditter, når du opretter en konto.

Du skal blot indbetale til din konto og placere et væddemål på odds 1.20 eller over, så matcher Bet365 din indbetaling i væddemålskreditter. Vi kan varmt anbefale bonussen!

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Vores oddsforslag til Belgien – Portugal

Belgien er en af de helt store favoritter til at vinde EM 2020, og deres gyldne generation er ved at løbe tør for tid til at opleve den helt store success. De røde djævle slentrede sig igennem gruppespillet, hvilket viste, at de er klar til at tage imod alle modstandere, og at de kan slå alle. Derfor ser vi en stor fidus til belgierne, når vi sætter vores kupon på Bet365 app.

Portugal har derimod ikke ligefrem imponeret under dette EM, men det vil være dumdristigt at afskrive et hold med Cristiano Ronaldo i truppen. De forsvarende mestre har mistet den defensive soliditet, som var kendetegnende for deres spil under Fernando Santos, og her kan et stærkt belgisk angreb være en for stor opgave.

Vi forudser en sejr til belgierne med mål i begge ender.

About the author

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.
forrige artikel
Wales – Danmark: Få et freebet hos OnsideBetting
næste artikel
Få et freebet til 1/4-finalerne med Cashpoint