nyheder

Bet 1 Get 1: Freebet til Premier League

NordicBet giver et gratis spil til sæsonens sidste spillerunde i Premier League. Spil 100 kr. på aftens Superliga runde, og få et tilsvarende odds bonus fra NordicBet til Premier League-runden i weekenden. Sign-up i dag og få 1000 kr. i velkomstbonus.
 

NordicBet - Bet 1 Get 1
© NordicBet

 
NordicBets freebet odds bonus til Premier League er kun for kunder, som har en NordicBet konto. Nye kunder, som er fra Danmark og over 18, kan eksklusivt få en velkomstbonus på 1000 kr. fra NordicBet. Bookmakeren fordobler ens første indskud med 100 % op til 1000 kr.
 
Læs mere om NordicBet 1000 kr. bonus.
 

Gratis spil til Premier League

NordicBets odds bonus, med navnet Bet 1 Get 1, er gangske simpel. Du skal spille 100 kr. på et pre-match single væddemål til Superliga-kampene torsdag den 21. Maj. Herefter modtager du 100 kr. som en freebet bonus, og denne skal bruges i sin helhed på et single spil på 1 X 2 markedet til weekendens Premier League runde.
 
Du skal huske at tilmelde dig kampagnen på NordicBets hjemmeside, og alle gevinster fra det gratis spil skal gennemspilles 1 x til odds 1.80.
 

Vind rejse til Champions League Finale

NordicBet afholder desuden en odds konkurrence til denne rundes Superliga, hvor den heldig vinder får en tur for to til Champions League finalen i Berlin den 6. Juni. Spil på den korrekte score i tre af aftenens Superliga-kampe, og vind den fantastiske fodboldrejse. Anden pladsen er i øvrigt en tur til FA Cup-finalen på Wembley.
 
Læs mere om NordicBets odds konkurrence her!

Om forfatteren

forrige artikel
Gratis spil på vinderen af French Open
næste artikel
250 kr. Freebet til French Open