nyheder

Bet Live og vind en Ipad

Bookmakeren Betsafe sætter en Ipad på højkant hver måned. Spil live for minimum 10 kroner, og hvis du rammer flest live bets på en måned, så vinder du Betsafes ’Livebetter of the Month’ odds konkurrence og en Ipad Air 2.
 

Bet Live hos Betsafe
© Betsafe

 
Betsafe giver sin eksisterende kunder muligheden for at få ekstra meget ud af sine live bets med en live odds konkurrence. Hvis du endnu ikke er kunde hos Betsafe, så kan du melde dig til i dag og få en gratis 1000 kr. velkomstbonus. Betsafes velkomstbonus er til nye kunder fra Danmark, og er en 100 % tilmeldingsbonus når du laver første indskud. Læs mere om velkomstbonus og sign-up hos Betsafe her!
 

Betsafe Live betting konkurrence

Betsafes odds konkurrence er kun for live betting. For at deltage skal du tilmelde dig konkurrencen på Betsafes hjemmeside, og indtaste den samme e-mail, som du benyttede til at åbne din Betsafe konto.
 
Spil minimum 10 kroner på et live bet via PC eller mobil, og for hvert rigtigt odds du rammer får du point til den samlede score.
 

Præmier til Top 5

Hver måned belønner Betsafe de fem odds spillere, som samlet har fået den største gevinst på deres live odds. Selvom man ikke når at melde sig til fra den 1. i hver måned, så gælder ens live bets stadigvæk. Hvis du første tilmelder dig den 7. i en måned, så gælder de live odds, som man har vundet tidligere stadigvæk med i den samlede stilling.
 
Præmierne er som følger:
1. plads: En iPad Air 2 Wi-Fi 32 GB
2. plads: 1500 kr. til Betsafe.dk
3. plads: 1000 kr. til Betsafe.dk
4-5. plads: 500 kr. til Betsafe.dk

Om forfatteren

forrige artikel
Spil på 1. Division og få freebet til Arsenal – Liverpool
næste artikel
100 kr. Freebet på Aab – FCM