Bet25 Bonus

bet25 LogoDen danske bookmaker og odds favorit hos danskerne Bet24 genopstår. Bet 25 lancerede i foråret 2014 deres nye bookmaker side til de danske spillere, og bag projektet står den rutinerede Holger Kristiansen, der i sin tid var med til at starte Oddset for Danske Spil i 1994. Bet25 kommer med et nyt og gennemført koncept, som vil få samtlige de danske spiludbydere op på mærkerne, og klar til at tilbyde gode bonusser for ikke at miste terræn på det danske odds-marked. Bag Bet25 står desuden telegiganten TDC, som med en række sportskanaler og hjemmesider udvider deres markedsportefølje og betræder nu det grønne græstæppe på det danske bookmaker landskab.

 

Betting for folket

Bet25, som tydeligvis trækker på deres oprindelige navn, har allerede etableret sig i folks bevidsthed som sponsor for Brøndby. Men det er ikke kun på Vestegenen de gør sig bemærket. Det er i hele landet og for alle sportsinteresseret. For med konceptet Klubbet appellerer Bet25 til hobby-oddseren, som godt ved at han ikke altid sejrer over odds-sætterne. Men hvad gør det, for når han taber, så vinder den klub, som han støtter. Igennem Bet25’s Klubbet kan odds-spillere nemlig tilmelde den klub, som han støtter privat – hvad end det er den lokale idrætsforening eller storklubber som Brøndby IF og FCK – og så giver Bet25 25% af deres indtægter, vel og mærke efter fratrukket spilleskat, til klubben.

 

25 er det gyldne tal

I øjeblikket tilbyder Bet25 sine loyale kunder forskellige bonusser relateret til tallet 25. De giver bl.a. freebet til hvert 25. spil. Bet25 tilbyder også en 25 % forøgelse af udvalgte odds – et såkaldt MOMS-odds. (Mega Odds Med Støtte). De har dog ingen velkomsttilbud, og hvis du er på jagt efter en attraktiv bonus, så kan du eventuelt se nærmere på Bet365 Bonus eller Bwin Bonus.