nyheder

Bet365: 250 kr. gratis live bet til Arsenal – Man City

Juleprogrammet i Premier League er traditionen tro spækket med fantastiske kampe og massere topfodbold. Mandag er der topopgør i Premier League, hvor Manchester City kommer på besøg hos Arsenal og til denne kamp udbyder bookmakeren Bet365 et gratis live bet til danske kunder.
 

Bet365 Betting Bonus til Arsenal - Manchester City
© Bet365

 
Premier Leagues tophold Leicester vandt i weekenden og er nu fem point foran nummer to fra Arsenal og seks point foran nummer tre fra Manchester City. Begge hold har altså brug for tre point for at holde trit med Kasper Schmeichel og Leicester, og der er derfor lagt op til et ekstra spændende mandagsopgør i Premier League. Hvis du vil gøre kampen endnu mere interessant, så kan du placere et væddemål hos Bet365 og få et gratis live bet til en værdi af 250 kr.
 

250 kr. Gratis live bet

Det er ganske simpelt at få fingrene i Bet365’s bonus til Arsenal – Manchester City. Alt hvad du skal gøre er at placere et pre-match væddemål på et hvilket som helst marked, og dernæst sætter du et live væddemål, når kampen er gået i gang. Dit første live bet på Arsenal – Manchester City refunderer Bet365, hvis det fejler, og værdien af det gratis væddemål svarer til værdien af dit pre-match bet – dog maksimalt 250 kr.
 

1000 kr. i sign-up bonus

For at benytte dig af Bet365’s betting tilbud skal du først og fremmest være kunde hos Bet365. Til nye spillere der er 18 år eller derover og som åbner deres første Bet365 konto, får en velkomstbonus på 1000 kr. til online betting hos Bet365.

Om forfatteren

forrige artikel
Få super højt odds til Arsenal – Manchester City
næste artikel
Tjen 500 kr. på Boxing Day Betting